Monday, April 25, 2011

ASOS




Tadi aku depan lappy tengah concentrate tetiba dengar bunyi kenderaan depan rumah, jengah nampak pos malaysia van, hati terus terkinja-kinja cos i know barang aku dah sampai. Dress yang aku order dah dapat dan sangat berpuas hati cuma kene alter bahagian bawah almaklumlah model minah saleh yang pakai tu sume tinggikan. Now tak sabar nak alter pulak. ok daripada 5 barang online yang aku order 4 semua sudah aku received tinggal 1 sahaja :)

ingat nak update cite fourth wedding anniversary aku march ari tu tapi gambar kat hubby la pulak, esok aje lah ye.


Tata u all....



4 comments:

Joy said...

semua bj kt asos lawa-lawa..yummeh

isabelle said...

perghh..semangat tuuu...

ni tgh dok addicted dgn online shopping punye psl la ekk

mOmmy of Triplets plus One said...

ni yg buat i tekinja2 nk membeli gak ni

yaya said...

joy:
agreed :)

is:
aku kene cari ubat kawal diri :(

triplet:
sila... sila...sila...