Monday, March 7, 2011

GARANG TAU!






Video ni aku rakam masa bulan february. Bila aku tengok video ni baru aku notice perangai akmal ni boleh tahan garangnye. Dulu aku tak nampak sangat si akmal ni boleh tahan lasak and i tot adam lagi lasak masa kecik tapi bila akmal makin besar wallah budak ni boleh tahan. Now if compare akmal and abang adam i will say akmal lagi berani dan lasak. Kalau tak dapat mainan yang die nak tu lagi la menjerit2 die, bagi je la mainan tu even tho kereta takde tayar.



Video adik beradik yang sangat kelakar bila mama and baba tengok :)


2 comments:

fiza said...

LOL...klakar jer tgk 2 beradik nih, garang lah akmal...hehehehe...

yaya said...

hahaha kan, bleh tahan si akmal tau jerit2 kat abg die tau