Friday, March 25, 2011

Teater muzikal lat kampung boy




Firtst and foremost aku nak cakap adelah korang kene gi tgk teater muzikal lat kampung boy ni sebab best sangat2. Props paling banyak dah gah setakat ini di istana budaya. Gambar kat atas tu aku on d way nak pergi IB sabtu lepas. Berbaloi beli tiket lat kampung boy ni tau!





Ini aku bersama wall lat kat lobby IB. Rase seperti ade dalam komik dato' lat ;)




Mak si mat ni memang suka berkemban dan mulut kemain muncung bila bercakap...





Mana boleh lawan perut hubbykan...





Vrooommm... Vrrroooommm....





Teater muzikal lat kampung boy sampai 5 april di istana budaya. Teater mengisahkan kehidupan dato' lat dr kecik n mcm mana beliau mula lukis komik, watak2 dlm komik sume ade, eh memang best la senang cite, pulak tu si awie jadi si lat, atillia jadu wife lat, jalil hamid jadi bapa lat. Ramai la lagi pelakon hebat2 ;)




Aku beli buku ni RM120 terbahak-bahak gelak baca dalam kereta....


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

Ms Dots said...

I tak pernah pergi tengok teater.. I think this LAT could be a good start for beginner like me...thanks Yaya for sharing..vtw you look gojes in that black and white..