Thursday, March 24, 2011

Hari ini aku duduk lepak rumah





Sekarang tengah bergolek sakan gomol-gomol si akmal. Syiok si akmal bangun tido buka mata nampak aku sengih2 terus BF. Entry ni gambar terbaru hot from oven aku baru snap tadi. Akmal kalau nampak bear ni memang sakan peluk baring manja. Comel jek dengan rambut kiting mata sepet buat muka manja, haiiisshh jadi suri rumah la camni...





Oh sekejap lagi abang adam balik dari sekolah. Suka la bebudak ni mama die ade rumah ;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

isabelle said...

akmal oi...mama dah kat rumah tu, kau lentok la kat mama. bear tu simpan masa masa takde

LIP (^_^) said...

mc ke yaya?

Nurhayati said...

kalau tgk anak2 mesti malas nak pegi keje. bestnya cuti..

fiza said...

Tomeinya...suka mama ada akat umah yer ^_^

yunz_02 said...

comelnya akmal yaya.. makin bam bam..