Monday, March 7, 2011

Aqiqah uwais munirah




Assalamualaikum ;) sekarang berada di imigresen so bosan menunggu update la blogkan. Yesterday we went to uwais majlis aqiqah. As usual munirah kalo buat ape2 event memang meriah. Btw thanks munirah for having us. Aku sempat amik gambar kek jek. Serius tengok gambar uwais kat kek takut nak potong sayang langgar pic comel uwais. Deco sangat cantik and each table ade gambar uwais. Munirahkan photographer so gambar memang superb!





Akmal suka sangat naik basikal comel ni, pinjam ye. Kat mana beli ni munirah? I saw ade 2 basikal comel ni blue n green.





Mommies, hehehe me d only one yg tak pakai baju kurung cos nak pergi birthday my mom pulak.




Kalau my mom tau i post gambar die kat blog mesti die marah hehehe. My mom dikelilingi cucu & of cos adam overshadow ;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

munirahpunye@yahoo.com said...

basikal biru hijau beli kt ou old wing,kedai enfant planet..few shops away dr mothercare. memula syauqi beli satu pastu of coz lah kn berebut nk try mende baru.mujurlah ou tu "belakang rumah" je..syauqi kuar balik beli lg satu.
thanks for coming!!! oh btw bile nak isi quota tempat duduk dlm van tu? hihi

isabelle said...

hehehe..adam overshadow. kecik2 dah steal the limelight ye?

hmm..baru akut terfikir, kalo taruk adible image atas kek, mmg x tergamak nak potong, esp gmbr baby.huhu

yaya said...

munirah:
hahahah nasib dekat yek rumah dengan OU kejap jek bleh beli lagi satu. isi quota dlm kereta tu husband i dah usulkan masa the day amik kereta tu. waaaaa kene selongkar baju ngandung balik :)

isabelle:
tu la kodam amik limelight hehehe betul beb kalo letak adible image atas kek memang rase sayang nak makan :)

Ghumaisha said...

ASKUM BLOGGER...ALREADY FOLLOW UR BLOG..JEMPUT JD BLOG FOLLOWER DAN KLIK LIKE FB FANPAGE GHUMAISHA UTK MDAPATKAN UPDATE TUDUNG2 TERKINI DI PASARAN..TQ

Anita, Mummy Adzryl said...

dah update jugakk! hehee. :D