Monday, February 14, 2011

Selamat hari isnin yo!



Pembuka entry harus la gambar tuan tanah. Ni gambar pagi tadi masa tunggu client dalam bilik meeting. Hari ni meeting dengan client yg sangat cantik, kulit flawless, rambut hitam berkilat sampai aku takleh nak fokus dlm meeting sebab terpegun dgn kecantikan die, adeh ni aku pompuan terpegun tgk die kalo lelaki mau tak take note dlm meeting. Client aku tu senyum mak cantik ayu, dahkawin ade anak sorang.



Pagi tadi sebelum sampai ofc client terserempak dgn pompuan cantik yg lain, perrrggghh dari jauh montot bulat mantop melentik tertonggeng okeh, body superb sexy, bila aku melintasi die jek demnnn pondan yo. Tension aku dah le pakai baju hijau sama dengan aku.





Entire aku hari ni top and handbag hijo and dark silver pants with white green scarf ;)






Bubur kacang durian and donut berjimba di rumah emak pada hari ahad, konon nak dip ngan choc and almond donut tu tapi si akmal komal melalak cari aku.


Tata u all nak gi lunch ;)



- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

isabelle said...

u pun lawa apa. apa nak heran dgn client tu.
eh i nak kena start cari durian dah la. haha... bls dendam betul lps abis pantang

Nurhayati said...

makin cantik yaya ni :)

yaya said...

is:
cepat gi cari durian, sodap wooo...

yati:
hehehe kembang kempis jap :)