Tuesday, February 22, 2011

Takde title







Salam, semalam tiba rumah pukul 9 malam. Minggu ni boleh dikatakan minggu busy plus there will be big event at pahang soon. Semalam sampai je rumah tros kopek durian, si akmal marah betul bila durian tak sampai ke mulut die. Heaven ok makan durian ;)








Budak comel bermain pada hari di rumah pada hari ahad. Weeee berjaya duduk rumah pada hari ahad. If not weekend je mesti keluar. Home sweet home :)








Adam sgt obses dengan robot, bumble bee, iron man, haih mcm2 la, robot adam tu bleh dpt sepasang kasut mama kat aldo nak oiiii...








Sekarang ni die conquere mac book air aku layan youtube robot2. Si kodamni bleh ngadap sejam setengah youtube robot okeh, lepas satu video ditekan lagi satu video. Anak-anak....




-Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

zeta said...

mcm2 pe el diorg kan..tp seronok tgk.. :)

mamasuri said...

syok kat dpt dok umah layan anak2...
layan mcm2 karenah diorang...
best nyer durian tu..
dah musim yek...

isabelle said...

masuk ni, dah 2x entry ko yg mbuatkan aku sebut kat mrhubby 'cinta...bestnya mkn bubur kacang durian kan?'

yaya said...

zeta:
seronok bangat ade anak :)

mamasuri:
kat johor dah musim durian, go get da durian bebeh

isabelle:
hahahahah ko tak ngandung tu yg cinta ko lambat action tuh, meh dtg umah aku makan bubur kacang durian set time jom:)