Friday, February 4, 2011

Bau baby la best

Bau baby memang best bukan, kalau cium tu nak melekat jek hidung ni kat pipi baby. Lagi best sebab baby kecik lagi tak banyak ragam and tido jek. Baru-baru ni aku melawat adib anak isabelle. Amboi kemain comel elok je tido.




Adib tido sambil azan yo




Ini pulak anak munirah triplet. Nama baby ahmad uwais, cute je nama baby. Kecik comel je dukung si uwais neh 2.5kg tak silap. Akmal rileks jek tgk aku pegang baby, tak pandai jealous lagi. Eh ok la aku tgh tgk hantu kak limah balik rumah untuk ke berapa kali ntah menemani si adam kodam. Ok la "cer cite" ;)

3 comments:

Lia said...

geramnya tgk baby pipi merah tu.. (",)

Zuhaini said...

Comelnya dua dua baby :(

isabelle said...

kena tunggu lama sikit kot kalo pun tingin nak bau baby tu lagi.hehe

p/s: kita ni asal berjumpa dlm pantang je, bergosip x hengat. hehe