Monday, January 17, 2011

Telephone conversation

Mama: hello

Adam: hello

Mama: (buat suara kecik mcm kartun) hello adam, saya pocoyo.

Adam: hah pocoyo? (tetiba adam buat suara kecik jugak) hello pocoyo saya adam (masa ni aku dah gelak guling dlm hati).

Mama: (buat suara kecik mcm kartun) saya pocoyo nak ckp dengan adam.


Adam: (suara kecik) mama cepat la balik rumah....


Ingatkan aku yg nak kenekan die, ghopenye die yg kenekan aku. Hubby pun pernah berlakon buat suara besar jadi agen oso, adam kenekan balik....


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 comments:

isabelle said...

haha..adam sungguh kiut.
nnt i nak try buat camtu gak la..tg lil adam kenal tak suara i.

p/s:i dah upload gmbr adam hug adam dlm entry bloggers visit.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ha..ha... comelllllllllllllll

Nina said...

Adam Yg comei, rs nk geget je

gee ryder said...

hahahah..pandai adam yer.memula cam tertipu hehe

mamaDhea said...

haha.. mama terkena! ;)

hi yaya..

zeta said...

adam comel..bijak2.. :p