Tuesday, January 25, 2011

Sesame Street Live



Ini entry yang patut keluar tahun lepas, ye lama bukan aku kepam semua gambar2 ni. Masa tengah belek mac book hubby sekali teringat tengok gambar2 sesame street ni tak update lagi kat blog, tu pun dah lama baru minta hubby resize all da picture. Ini aku pergi bersama lana, azza dan jua. Aku sampai agak lambat sebab orang pasang curtain tu lambat plak die siapkan kat rumah aku.




Sesame street live adelah best bagi aku (but still tak leh lawan disney on ice masa aku gi kecik2 dolu). Even though aku takde la kenal sangat character yang ade dalam sesame street tapi aku enjoy, same goes to hubby and adam.



Elmo si merah yg glamour!


Benda kalau dah menyanyi-nyanyi terkinja-kinja dengan lampunya lagi, sounds system yg bleh tahan ape tak bebudak suka kan, usahkan bebudak, ni mak apak bebudak pun suka, layannn.



Ni yang kat atas pentas berjoget, yang depan pentas tu pun bleh tahan berjoget




Aku muka letih mengemas umah masa nak pindah



Ni salah seorang budak yang berjoget, enjoy!



Suka sangat main confetti!



Kami yang pergi bersama



Eh ni baru betul, kami yang pergi bersama, from left azza, me, jua and lana :)




Next, for this year Disney on ice u all, miahaha double smile :) :)


2 comments:

Nurhayati said...

tak tgk pun sesame street ni.. pegi mickey mouse & friends je masa disney on ice. tahun ni ada tinkerbell n mermaid feveret zara harus pegi.. bulan 4 ni beb.

yaya said...

yati:
Tinkerbell memang sesuai dgn girl, adam x minat. Maknanye i kalo pergi sorang jek la. tu yang nak kene pregnant baby girl neh, cari geng :)