Thursday, January 27, 2011

Random babbles


Hari ni bahu rase lenguh-lenguh. Dalam lenguh-lenguh tapi rase gembira sebab nak amik ahli keluarga baru petang ini, please welcome si merah, i love u.

Hari ini aku tak boleh nak berceloteh panjang-panjang cos ade banyak urusan. Ermmm ade cerita yang agak funny bagi aku pasal adam kodam. Berikutan comment dari teacher mengenai adam buat aku nak gelak pecah perut. Kendian la aku cerita pasal adam.

Next week Chinese New Year jatuh hari khamis dan jumaat, kira 4 hari cuti campur sabtu dan ahad, rase macam nak pergi genting tapi mesti ramai orangkan, sunway lagoon pun mesti azab jugakkan. Any idea?

6 comments:

Nina said...

Seronoknye dapat Cik merah. Besnyer perasaan ambik Kete baru. Huhu

zeta said...

xsabar nak tgk cik merah mana yg kau pilih yaya..hihi

isabelle said...

jgn lupa gmbr family berposing dgn ahli baru tu. buat semua pakai baju merah gak. hehe

MAMA LIZA said...

x sesuai nak gi mana2, better relax kat rumah bersama anak2 & suami tersyg :D.....Happy holiday

chunk (◕‿◕✿) said...

nak tgk Cik Merah awak ^^

yaya said...

YAYA TO ALL COMMENTOR:
Will reveal later :)