Tuesday, January 4, 2011

Bebeh!

Right now i miss my kiddos so much, damn! feel like wanna fly go back home hugs and kiss them and come back to the office. Miahahaha just in my dream yah i know. Currently akmal sedang belajar nak berjalan dan aku sepatutnya update pasal adam 1st day at kindy but still not in da mood for that cos byk gambar nak kene pilih. Tata u all got to go bebeh!

6 comments:

zeta said...

usaha keras nmpknya akmal training berjalan..hihi

Queen said...

toys yang akmal pegangtu lebih bagus dari walker kan.. =)

fazi said...

waa,,,seyes sungguh akmal training..cumel tengok dengan muncung2 dia tu...suka sgt kat rambut dia...

Ms Dots said...

Wah mama pergi mana ni?? at their age memang banyak unforgettable action..kalau tak tengok keletah diorang sehari dah terasa sangat sunyi...

isabelle said...

apa citer agaknya si kodam bersekolah ye?

yaya said...

zeta:
hahahah usaha tangga kejayaan

queen:
yup tapi kalau jln kat lantai laju sgt bahaya jugak la utk beginner

fazi;
Muncung sampai india...kekekke

ms dots:
aggreed, gonna miss al those thing :)


Isabelle:
skrg gak aku buat entry tu yeh muahahaha...