Wednesday, December 29, 2010

yaya semalam dan hari ini...

Just a short update friends and silent readers (sape tu?). semalam adelah hari yg sangat tak bersemangat untuk aku sebab lambat makan aku tros kene sakit kepala yang tahap maksimum sakit bangat. Tiba rumah pukul 8 malam, family dinner at yaya's home sweet home (nasib aku dah siap masak pagi2 as usual) than tros naik atas gedebush tido and i miss my solat isyak, bad me. Sakit kepala tu sampai rase nak hentak kepala kat benda keras. Thanks hubby sebab layan anak-anak and urut kepala i and bangun subuh terfikir macam mana mereka bertiga tido semalam. Paling best malam-malam akmal pandai sendiri la cari nenen, mama tak larat sangat. Akmal smart baby pandai awak nak hidup sebab raba-raba dada mama churpchurpchurp tau tau kene sedut dah mama.
Now aku nak pergi cyberjaya untuk submit mock up coffee table book kat client. Semalam masa dah tertido pukul 10.30 malam client call tanya bleh hantar buku mock up tu pagi, i was like what? i need to check first cos janji hantar petangkan. Now ready to go cyber. Semalam hari ni and esok aku meeting and presentation kat cyberjaya dengan 3 cllient yang berbeza dan kepala aku masih sakit2 lagi neh. Jangan masa presentation tetiba aku pengsan, terlentang kat bilik meeting client, kalau ade orang nak angkat takpe gak or tros ko suka jek la dengan mock up coffe table tu and endorse print 5000 pcs, dah jangan layan aku punya imiginasi yang terlebih neh...... tata u all !


6 comments:

zeta said...

churpchurpchurp..hahaha..anak2 BF ni mmg pandaikan cari nenen sendiri walaupon mata tutup rapat je.. :p

fiza said...

Hehehehe...pandai akmal cari nenen yer :-)

Yaya...u meeting kat cyber area mana? I keja kat cyberjaya @ Symphony Hills, klo nak tgk umah bley ah drop by :-)

Queen said...

take care yaya... jaga kesihatan tau!

isabelle said...

kakak i cukup jeles tgk dulu i terlentang je, dan adam panjat sendiri kalo nak bonbon.
penat wei, kalo tiap kali BF nak kena duduk/mengiring je kan?

Ms Dots said...

Hi dear... tagged you here http://thestripesanddots.blogspot.com ...watch out for this cute little tees giveaway contest..

Nanak said...

pandai akmal.ehee