Thursday, December 16, 2010

Tutti time!





Mine






Abang Adam







Naaaa how happy he is.... Last night i went to tutti frutti BJ. Yup only me and adam, hubby kene stay back office, akmal at home with dewi. Dah berapa kali promise dengan adam nak bawa die gi tutti frutti and he choose his own flavor and strawberry is a must. Errmmm tutti frutti ni biasa aje rasanye tapi bila dah letak topping bleh tahan la sedap :). Ok dah sampai tempat meeting, tata u all!




- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

isabelle said...

kalo ada strawberry, bahagia kemain lagi si kodam.

Deanna Aziz said...

i try it first then i will post to my blog ya....9 n make sure i g with my sis which is ALONG boleh pau dia...hahahaha(good idea)

Neena J said...

macam sedap jehhh..
nak jugakk :D

zeta said...

uuu..uuu..nk sket Adam..!!

yaya said...

isabelle;
haaaaa betul sgt la tu... kalo ade strawbeery utk adam sooorrrggaaaa...

deanna:
cepat gi pau alongggg...

neena:
you should try dear, boleh laaa...

zeta:
sodap la jugak bila dah buh topping :)