Tuesday, December 28, 2010

Surprise for baba!


Semalam hubby stay back office cos ade urgent presentation yg nak kene settle cepat. Hubby minta tolong hantar barang ke office so i decide to do " surprise project" with my kiddos. Chocolate mix fruit skewer for husband!. Gambar kat atas tu adam sangat tekun dan
Bersungguh buat choc fruit skewer utk baba oooohhh he such a good little helper :)





Tapi jangan terpedaya dengan si pembantu comel ini sebab dia juga curi makan masa cucuk fruit, hahaha sangat comel sebab Bila nak cucuk je adam masuk mulut tak bleh tahan tengok colorful fruits. When i cought him eat da fruit and say "hah u eat" immediately smile and laugh pastu sambung cucuk seperti chef yg sgt rajin. Such a good boy my adam kodam :)




Choc mix fruit skewer ready to go!




Dah sampai office lupa nak amik gambar sampai almost finish. Oh cute note written by adam and of cos mama help him tulis :)


Well husband, me and kiddos hope dat choc mix fruit skewer will give u more energy last nite, hugs and kiss from your wife and kiddos;)





Oh since gambar akmal tak masuk tadi, mama letak utk tatapan auntie and uncle! Love u all mmmmmuuuahhhhhh....



- Posted using BlogPress from my iPhone

8 comments:

Am said...

hehe..thanks yaya sbb bg idea nk buat ape ngan kiddos baya2 adam..so nnt bleh aku try buat ngan syirah plak :D he's so such a big helper la abg kodam :d

Zuhaini said...

oh.. comelnya adam... akmal pun nampak dah besar ya! kejap je rasa.. :)

Farah . 5577 said...

rajinnye nye abg adam kodam.. :) i like.. nadhrah pun mcm adam, mcm2 leh hrp dia. syg anak sulung ni kan..

gerammnye dgn akmall.. nak gigit!!!

zeta said...

korg satu family ni mmg sweet..aku suka.. :)
smpi kn..aku dah tertiru dah hug2 i luv u sblm tido tu..jgn marah aa..

yaya said...

am:
yup try buat aktiviti pelbagai dgn anak2, such a good memory dear!

zuhaini:
yup time flies so fassttttt...


farah:
anak sulung must always show good attitude, eceh anak yg lelain pun kene jugak sebab i'm the youngest :)


zeta:
sharing i scaring dear so kalau good thing kita practice bersama :)

isabelle said...

bila pulak laki aku nak staback buat keje mcm ni.
tapi kalo aku buat pun, nak hntrnye..jauh ya rabbi. harus la otw tu dah abis aku makan.kekekeke

yaya said...

isabelle:
hahahaha... kerana cinta jauh pun bleh kekekekeke.

.::MY DOUBLE F::. said...

hye..yaya tanye skit camne nk attch pic kt blog bile updated via iphone?