Wednesday, December 22, 2010

O o i need to do something


Baby mama, muhammad akmal buat mama sangat gerammmm. Bukan geram marah tapi geram sayang. Sejak akmal pandai merangkak dengan lajunye habis satu rumah dia pusing dan ukur setiap inci. Cakap je kat mana bawah kerusi, dalam almari, bawah meja sampai kekadang aku cari mana la si akmal ni rupa-rupanya dibalik curtain. Aku paling risau kalau akmal berdiri mesti pegang sebelah tangan macam gambar kat atas tu. Haiiisshhhhh belum dapat lesen penuh dah nak lepas tangan sebelah.




Ha ni satu contoh gambar yang sempat aku ambik. Perhiasan kat situ maid aku dah letak atas meja takut pecah. Suka sangat duduk kat tempat celah-celah macam tu.





Ini pun lagi satu masalah, naik tangga kejar abang adam, laju pulak tu, kecut perut aku tengok si akmal kat tangga. Hhhhmmmm lepas ni kene pergi cari penghadang tangga tu laaa...



Posted using BlogPress from my iPhone

13 comments:

yunz_02 said...

semangatnya akmal.. gerammmnyaa tgk dia..

fiza said...

Hehehehe...kena cepat² beli penghadang tu yaya

Geram betul tengok si akmal nih, tembammmm..☺☺☺

zeta said...

huii..active betul akmal ni..geram jugak aku tgk gmbr dia yg sengih2 lps tgn tu.. :)
2nd pic tu..mcm Akmal tgh workout la..pumping tu..comell gile!!
nk curi gmbr tu bleh ke yaya??

FizahZainal said...

bila mau bawak si tembun tu datang NRE??heheh
mau jumpe r..

isabelle said...

ish cepatnya masa berlalu.
rasa mcm baru je jumpa u dlm pantang aritu.

eh, nmpk muka akmal mcm muka ur hubs la.

Am said...

geramnya..nk geget sket boleyy?? mesti manis,kan hehe...

iBu ZulFaQar RayYaN said...

cumelll nyer..bam bam..

Farah_W said...

hahaha...eksyen sungguh si akmal ni,geram aku tgk dia... :)

Fynnaz said...

Hi Yaya,

First time komen ni. My 2nd son pun extra active compare abg dia. Jumpa dlm almari lah dlm laci lah. Macam2. Mmg risau. Kena extra careful dgn dia.

Anyway, rasanya kita berjiran. Kat DA kan?

yaya said...

yunz:
gerammm sayang...

fiza:
tu la nak cari penghadang tangga tu asik tak menyempat je...

zeta:
ha'ah 2nd pic tu mcm tgh pumping kekekek... bersenam la tu...

fizah:
heiii kome.... maghi le datang umah mike...

isabelle:
akmal tu muka bolat sebijik laki aku is...

yaya said...

am:
nak geget kecik2 ni manis la, dah besor haram kekekek lawak bodo sattt

zulfakar:
thanks (akmal say)

farah:
ko bila nak mai rumah aku, dok shah alam tapi tak sampai lagi, akmal nak gomol ko...

fynnaz:
hai fynnaz yup i stay kat DA, ur house belah mana? kalo bump nanti tegur la and i tak leh masuk blog u..... private yeh?

Nanak said...

wah2..semangat akmal ni..

FizahZainal said...

hahahha..nnt teman dtg ok..
masak la bes2..lalala