Monday, December 27, 2010

I love Art



Muka serius sebab baru bangun tido
Assalamualaikum :) first and foremost aku sebagai tuan tanah blog yayafamily.blogspot ni terkejut lemah jantung bila buka blog sendiri ade orang updatekan. Cepat-cepat call hubby suruh buka blog aku, si kodam punye keje suka-suka hati update blog masa main game kat IP4 aku la tu, bertuah punye budak. Sudahnye aku ngan hubby mengekeh gelak. I decide tak delete entry tu cos part of adam kodam punya memory hahahaha.
Okey semalam we all pergi ikea yang punya la ramai umat di ikea semalam, nasib aku gi situ dah tau barang ape yang aku nak amik so dah dapat zass terus keluar dari ikea dan ke ikano. Than we all nampak "I love Art". I love art ni dekat sangat ngan ofc aku kat sunway giza tu, berapa kali nak daftarkan adam tapi asyik tangguh. Since adam suka so mama akan daftarkan kelas art untuk adam cepat2, start next year la adam. Jom tengok adam punya art craft :)



Masa ni enjin dalam badan dan otak sudah panas, fokussss :)







Boleh sudah habis mewarna tu die lari menyorok dalam tent tu. Tau pasal ape? Si kodam terkejut bunyi hair dryer untuk keringkan warna kat art die tu. Dah tak mau keringkan semua art die sebab takutkan bunyi hair dryer tu. Hai la jua anak ko tak nak pakai apron kotor, anak aku tak nak pegang hair dryer. Adam perasan hair dryer itu adalah drill, bleh? masa pindah rumah dulu sibuk orang drill dinding bunyi kuat sangat sampai naik fobia anak aku. Sudahnya hair dryer disamakan dengan drill.


Baba yang keringkan art adam





Okey next adam sambung balik kerja die. Dah kering semua adam letak gam di tempat yang tertentu. Wah tekun sungguh anak aku buat craft.



Part ni memang adam suka sangat la :)




Yay dah siap adam punya!








4 comments:

isabelle said...

art hijau seco'et kat pipi dia yg paling mahal tu

zeta said...

adam takut bunyi hair dryer..hihihi..comelllllll..

zeta said...

jap2..lupa nk ckp..gmbr ko ngan kodam tu..mcm KAKAK ngan adik la..muda giteww..

Am said...

a'a la yaya...ko comel jer kat sbelah adam...kalo pakai pinnafore lg la mcm kakak kodam haha...tp akmal kat mana??