Monday, December 20, 2010

Happy birthday afif!




Sabtu lepas we all pergi birthday afif, kali ni fara celebrate birthday anaknye di bt 9 TPG. Kebetulan aku balik rumah MIL jadi memang dekat sangat la. Afif sangat comel dengan baju merah. Kek pun no 2 dan ade kereta lagi, litar lumba :)




Deco done by fara i think, tengok tu afif pandai potong kek sendiri dan paling penting kek coklat itu sangat sedappppp.....





Muehehehe nak jugak tempek gambar yang ade muka aku;)





Hubby kata gambar ni nampak cam aku budak sekolah, ok aku tengah menyengih ni :) tu yang aku malas nak ikat rambut pony tail nanti aku cam schooll girl.





Ok gambar ni pulak ade mcm schooll girl? takde kan, takde.. Takde... Ini adelah gambar ibu penyayang. Lariiii......



P/s: thanks fara for having us, makanan sangat sedap sampai aku malas nak balik. Makan laksa, bee hoon, sate dan kek malah ade nyanyian karaoke yg sangat meriah! Bravooo to ur dad!



- Posted using BlogPress from my iPhone

6 comments:

TRIPLETS plus ONE said...

bleh x tetiba nk menyampuk...hihi
customize eco design team tripletsplusone.com yg buat ;)
yg kt dinding,party pack n car food tray yg farah letak cupcakes
i x dpt g sbb ade photoshoot same timing

Farah said...

tula pasal..mase ko datang hari tu aku macam "eh budak sekolah mane lak yg datang ni" hahahaha

haah deco all by munirah..kat rumah tinggal gantung2 je.

nanti ade makan2 kat umah mak aku lagi sure aku jemput korang hehe.

isabelle said...

aisey..terasa rugi x dpt pegi last minute.

kalo x, menanah tinge korg kena dgr aku nyanyi. huahuahua

azzamoro said...

aku datang lambat. tak dapat nak jumpe ko. huhu

yaya said...

tripletmunirah:
hahahah baca twitter baru tau deco done by u, btw superb and awesome bebeh :)

farah:
hahahha budak sekolah yeh.... sila jemput aku lagi kalo ade mkn2 kat umah mak ko, sedap wehhh. aku sampai berat nak ngagkat montot balik sebab asyik nak makan jekkkk..


isabelle:
la ko tak dtg apsal, nak gak dgr ko nyanyi wehhh...

azza:
tu la si farah asik ckp ko on dway tapi tak nampak batang hidung ko aku pun berangkat pulang...

zeta said...

haah..betulla..kau mmg nmpk MUDA la dlm gmbr tu..hihihi