Friday, December 10, 2010

Adam birthday!



I am 3 years old!


Ok sangat lambat untuk update cerita birthday adam di blog, this year boleh dikatakan tahun yang jarang update blog tapi blog korang aku tetap baca cuma tak tinggal jejak saje. Habis tu kalo nak update blog sendiri pun tak sempat apetah lagi nak tinggal comment kat blog orang lain kan. Me and hubby not yet decide wanna throw a birthday party for adam or not. My mom or her grand children call "tok mak" still di makkah for haji so might be tunggu my mom balik baru buat birthday party tema ehem ehem arabian birthday party, adam dah tentu pakai jubah pak arab dari tok mak, well will let u know later...


this boy i tell u crawl sangat laju macam askar buat latihan, ye sangat laju.


Happy birthday darling -27/11/2010!

Ok birthday cake request by adam which is he ask me to buy strawberry cake, yes he love strawberry so much. Nanti mama buat strawberry smoothies untuk adam yeh!



Adam nak kiss akmal tapi tak kene pipi akmal pun, muncung je lebih :)




Now akmal pun sibuk nak makan kek :)





Cake cutting






anak lahir hujung tahun, januari tahun depan buadak yang lahir sama tahun dengan adam dah 4 tahun, adam ni baru saje celebrate 3 tahun. Oh i dah survey beberapa sekolah untuk adam tapi tak habis survey pun lagi cos asyik takde masa saje, but hubby macam dah decide adam masuk little caliph. Huarrgghhh anak mama dah besar rupanya...







Bila adam menangis mulut buka besar, suara kuat sangat, air mata berjurai-jurai while baba kat belakang buat muka puas hati menyakat anak. Baba and son :)








11 comments:

Farah said...

happy birthday adam! sama la yaya..afif pon lahir dec..orang lain sebaya die yang lahir awal nampak lagi besar.

Elyn said...

happy birthday adam!!

The Party Staff said...

Agak2 nak buat party nanti, jemput la singgah di kedai party kami eh.

Ummi to NAJLA and EMRAN said...

Salam

love reading your blog..and i live in Denai Alam too..perhaps boleh laa berkenal -kenalan and boleh laa say hi if jumpa kat Denai Alam; -)

anyway just want to ask u will send your son to little caliph kat Denai Alam ke or elsewhere?..

yaya said...

farah:
nak buek camno anak pertama tak pandai adjust nak keluar biel kekekek

elyn:
tq auntie kata adam

party staff:
insyallah

ummi:
oh ye ke, kalau teserempak tegur la cos i ni lupa muka org sikit kekekeke

fiza said...

Happy 3rd Birthday Adam :-)

Akmal...rambut kinting, comellll.

isabelle said...

hahaha.keji betul abg am membuli si kodam. (i pun selalu buat perkara keji mcm ni.heh)

anyway,
happy belated birthday to so kodam comel.
eee...ee.. si kemal pun dah makin bulat skrg.
(ish aku ni apahal dok geram kat anak org ni?)

zeta said...

hepy bday adam..
be a gud boy..

akmal stay cute..chinese look..hehe

yunz_02 said...

hapy birthday adam! ohh anak kita sama la yaya lahir on the same month. cuma my son's birthday nxt week. nxt year pn nk masuk kindie dh hehe..

Ummi to NAJLA and EMRAN said...

yaya,

insya'allah kalau terserempak kat Denai Alam nanti boleh laa tegur ..owhh btw if you want to survey school at area denai alam you can try Casa Kidz Montessori ( located at no 62, Jalan Elektron u16/89)..its quite a good one and children can learn lots of things besides playing,cooking, gardening etc..

boleh contact :
Pn Roziah ( 0123297047)

just to share the info

Am said...

happy birthday abg kodam..akmal makin bulat...geramnya...