Monday, November 1, 2010

Yayafamily

Look at my baby akmal, how happy he is and the most important thing - he love his swing so berbaloi mama beli masa akmal dalam perut mama lagi. Akmal syiok sangat kene alun dalam buai ni sampai tertido kekadang, kalau swing sambil agah ketawa ngekeh2 senyum lebar. Lagi akmal gembira bila dapat finger food die sambil angin luar rumah tiup sepoi-sepoi. Abang adam lari kick ball pun die gelak, sendiri kentut pun gelak.

Bila tengok gambar ni baru aku notice yang kaki akmal ni tebal, my sister kak uda selalu cakap "kaki anak ko ni semua tebal" kekekek bagus la sekali kick bleh pengsan, haiiiyarrkkk waachaaa!


Last month masa akmal demam his weight drop almost half kg, sian my baby huhuhu but now dah ok. maybe masa demam selalu muntah and takde selera menyusu.




This is his first face expression bile aku letak die kat rumput, akmal macam geli-geli gitew maybe die cakap "eeuuuwww what is this momma". Ok kesimpulannya ko jangan mengada-ngada kat rumput ni sebab ni tempat akmal and abang adam berguling-guling nanti. Satu lagi yang aku notice kat gambar ni patut la orang panggil anak aku michelin, tokmak pun takut tengok tangan akmal banyak sangat gelang.

Ok tata auntie and now i am six and half month

Ok ini gambar di FFM 23 baru-baru ini




Ramai orang cakap pipi aku cengkung, hhhmmm betul ke? petua? penat la ade anak 2 so kalo nak kurus and drop weight beranak la banyak-banyak hehehhehe







6 comments:

ZarinAziz said...

akmal yg bam bam...geram tgk lengan dia...auntie nak gigit skit bole tak??

Nurhayati said...

wah akmal comel bangat, ngan rambut curly2 dia tu.

isabelle said...

ok la tu...pipi mama dia pegi kat akmal.hehehe

yaya said...

zarin aziz:
tak boleh, nanti saya sakit kekekeke...

yati:
rambut curly2 ikut baba

isabelle;
hahahah betul gak tu is

Nanak said...

mmg michelin la akmal ni..

salzahari said...

yup..beranak dan BF. huhuu! mmg cepat kurus...