Monday, November 8, 2010

Terasa sesuatu


hhhmmmm how to start ya? Lately rase lain macam sikit, how to describe, how to explaine i also dunno. Oh ya by the way ade byk cerita nak post here but i blame the hormone. For the past 2 week even now i feel sumthing different, my feeling erkkk the most important thing is my body and feeling. Aku rase cam aku pregnant la sebab dis time aku x pakai ape2 "family planning" kecuali 1st injection pastu tade dah. Should i go buy a pregnancy test?

13 comments:

Farah said...

errrr..patut2..pila test.mane tau ade rezeki lagi kan.

!Nt4N said...

huhuhu..seram aku dengar..aku mmg amik injection..tu pun period aku bole lak dia kuar selang seli sebulan..sukati ko je!

azzamoro said...

perghhhhhhhhhhhhhhhh yaya.. boleh jadik idola aku la. (idola lagi 4 tahun ah) keke

isabelle said...

uikss...
mcm ada sesuatu je. rasanya mcm confirm dah tu.
cpt la babe. x sbr nak tumpang happy lagi

KV said...

pi la test, mana tau kut2 bebetul peknen.

Am said...

test la yaya... aritu ko ckp geram jek tgk imran rasa cam nk ade baby...ayokkk!!!ke dah ade babe??? xpe, rezeki...

Nanak said...

test je yaya..manatau rezeki lg..

MAMA LIZA said...

okkkkk oooooo, akmal nak dapat adik....rezeki tu..mana tahu pasti gegirl plak...:D

yaya said...

Yaya to all blogger:
I did da prgncy test, ngeeeee

iBu ZulFaQar RayYaN said...

macamana resultnyer yaya?? +ve or -ve??

C!kpuanmuda® said...

ada preggy lagi? weewit!

Mummy AwwalHariz said...

bestnye.. kalau rasa mmg ada kot.. hehe.. congrats..
yaya, kalau bf normally mmg tak perasan.. cuma feeling tu akan ada...

fadel said...

Hi yaya...i'm u'r silent reader..peknen lagi?wow...adam & akmal nak dapat adik lagi ye???