Friday, November 26, 2010

Sepetang bersama anak-anak dan suami



Ini kira cerita dah lama la jugak which is baru nak publish. Pool ni dah lama we all beli masa tinggal kat kondo dah beli cos tau akan pindah landed house so siap-siap order kat toys r us sebab cepat habis. Bila toys r us call jek trus turun klcc beli. Gambar kat atas adam memang dah tak sabar la nak terjun pool tu, masa isi angin lagi dah get ready nak masuk pool dengan swimming suit, than keep ask bila nak isi air.


See air tak penuh lagi die dah terjun masuk, excited!


Oh yang best pool ni sebab ade shower air dari atas plus ade slide. Boleh la nak bikin hati anak-anak gembirakan...



Si kodam!




Oh si akmal pun mestilah adekan, pertama kali masuk pool tapi biasalah asyik kene buli dek abang jek la kan. Comel la anak mama si akmal tengah kumpul ball masuk dalam pelampung die!





Huarghhhhhh, let me out! Actually die marah tak dapat ambil ball.






Dua beradik dalam pool, hhhmmmm kalau 7 orang?





Finally akmal mama mandikan di luar, si abang?







Ni aku tengah garu kepala memikir macam mana nak pujuk die keluar pool, dah 2 jam berendam tu. Jangan di tanya macam mana aku berjaya angkat die keluar yeeee...







15 comments:

D i L a said...

hai yaya,

if u dont mind..berapa ya harga ur pool tu...ingat nak beli gak for my kids..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh besarnya pool itu ;-)

salzahari said...

i tgk pool ni, i pun tingin sama.. emm, 7 maybe tak muat, another 2 more can still fit in laa!! get gegirls pulak yeaa........

Farah said...

bessss gile..bukan akmal je taknak kuar..kalau aku pon taknak hahaha..haihh berangan..bile la aku dpt dok umah landed ni.

zeta said...

wow..bestnya..nnt2 bila umah aku xde air..bleh tmpg mandi kat pool korg ni ye..hihihi..

yunz_02 said...

helo yaya.. :)

mak ai besarnya pool u. mmg best giler budak² dpt berendam dgn pool mcm ni.. syoknya yaya..

isabelle said...

i dok terbayang dgn u & hubs sekali berendam dlm tu, nengok ke title tu.
anyway, besar tul pool tu ye?
kalo pam rosak, kena tiup..harus muka jadi purple

mOmmy of Triplets plus One said...

one thing pasal inflatable ni, nk simpan tu kang jenuh kan yaya

Jari-jemari said...

waaa.. nak beli..nak beli satu..

MAMA LIZA said...

wah sonok nyer adam n akhmal dapat berendam..:D..anak2 kalau dah dapat berendam...memang susah nak pujuk keluar yaya....I facing the same thing....:D

Ceritera Kami said...

sis syoknya...:) bestnya dok uma landed ni...

Siti Fatimah said...

wow!!! bestnyerrr :)
kalau wknd nie u pasang pool confirm my doter x mau balik hehehehe....

Hasnani Hamid said...

besarnye pool!!of cos la ur adam xnak keluar..syokk..

yaya said...

KPD YG BERTANYA HARGA POOL ADELAH RM199.90 OR RM209 AKU TAK INGAT MANA SATU BUT AROUND DAT FIGURE LA :)

D i L a said...

thanks yaya!!!