Monday, October 25, 2010

video

Video Akmal pertama kali makan solid food, nyum..nyum..nyum. How time flies so fast, dah besar anak mama. Abang adam pulak such a good brother, pandai sayang akmal, tengokkan akmal, buang pampers akmal but sometimes datang angin nak mengacau adik dia pun ade jugak. Semalam adelah seronok berguling dengan anak di laman main buai dan kejar-kejar, malam pulak FFM event at SACC, hah tired!. okey cerita tu next post pulak yeh. Got to go bebeh!

4 comments:

isabelle said...

harap2 my adam akan jadi abg yg baik mcm ur adam.

zeta said...

bagusnya adam syg adik..
aku ni bab2 tgk video ni kalau kat opis xdpt la..kena block video2 ni..kat umah baru bleh tgk.. :p

yaya said...

isabelle:
i doakan utk u amin....


zeta:
huargghhh tak best ofc block semua itew...

Hasnani Hamid said...

comelnyerr akmal..bambam..
xsabar nak bg my baby mkn solid food pulak..;)neway salam kenal..ur silent reader..