Thursday, October 14, 2010

stress pagi tadi

Sekarang aku lintas langsung dari shooting location, pagi ni aku agak stress. Pkl 6.30 aku solat subuh akmal melalak nangis cos tak selesa running nose even mlm semalam pun tak menyusu banyak tapi asik terjaga, hubby took over akmal. Tengah aku siap-siap pakai baju si adam pulak nangis2 asik mengokor aku kemana saje n non stop ckp mama pls don't go work, mama jgn work. Sambil cakap, nangis n mengekor mana aku pergi. Disebabkan akmal kurang menyusu jadi susu sgt banyak bila pump pagi tadi. Sambil aku breast pump melalak si adam neh pastu akmal pun ikut sama walau hubby dukung, adoi stress sungguh.

Aku memang tak boleh sneak out pagi tadi sebab adam dah macam pak guard tunggu kat depan pintu kereta, nak tak nak aku kene pergi pandu kereta keluar rumah sambil dengar dedua anak aku tu malalak meraung-raung. Cameraman dah call2 aku cos dah sampai location. Aku pun speed la kan ape lagi. Elok masuk lorong smart tag gedebush boom bang aku langgar palang tol smart tag, berderau darah aku memikirkan kaca depan kereta aku berderai, fuhhh slmt rupanya, yang tak selamat palang tol tu yg terkulai sambil abg2 tol tolong angkat which is aku nampak dari side mirror kereta aku. Minta maaf la ye abg2 tol bkt jelutong, aku x sedar yg smart tag aku dah low bat sgt sampai dah x leh scan. Maka ari ni lalu touch n go jek la.

Adeh tension betul pagi tadi. Sekarang stress dah hilang kerana shooting berjln lancar :)

7 comments:

zeta said...

yaya,nasib baik xde pape..hope lps2 ni ok la ye..harap semuanya berjln lancar..take care..jgn stress2..

~Reyza's Mama~ said...

ler, tol mana? Guthrie ke Shah Alam? Tadi pagi elok je lalu palang ada.. , hopefully ur stress will be ok by end of the day..

Nurhayati said...

huh nasib baik u tak de ape2.. pasal 2-2 anak menangis.. bole bayangkan. dah rasa hehehe..

ape pun jgn stress byk sangat. gi soping tau :)

take care!

pet said...

alamak stress betul kene shooting pagi2 kan...bawak bersabar n drive safely babe

isabelle said...

astaga..
kesian u beb.
hope everything is ok.

Farah . 5577 said...

kesian u dear..
jgn stress k. be cheery like u always r. :)hopefully smua akan berjln lncr nnti.
tulah, i pun dh jrg update blog, byk hal..
take care babe.

mamayiyen said...

jangan stress2 yaya..baca blog ku..ada muka kamu:) http://mamayiyen.blogspot.com/