Wednesday, October 13, 2010

minggu ini....

huhuhu akmal dah mula makan solid food pagi tadi, i stim carrot and blend with my EBM. Ade record my baby first impression masa solid food masuk mulut. Terkebil-kebil jilat sudu makan 1st solid food. Hubby record video but i tak sempat nak upload here.
Well, yayayes gonna be very busy today hari ni meeting + presentation dengan client lepas lunch, harap client suka dengan design dan tag line yg we all proposed.
Besok aku memang tak duduk office cos khamis, jumaat and sabtu kene turun location shooting. Aduhhh shooting penatnyaaaaa. Esok pukul 8 pagi call time maknanya aku kene keluar rumah pukul 7 paling lambat pun. Kalau ade masa will update blog esk thru hp.
Hari ahad nak berguling-guling dengan suami dan anak-anak di laman rumah :)

3 comments:

azzamoro said...

yaya, shooting tu ade artis ke? hehe.

zeta said...

haah..shooting tu kalau xcukup artis pggl la aku.. :p
best la guling2 tu..umah dah ada laman besar ehh..

yaya said...

Azza:
Hahaha shooting ni takde artis, lebihkurang shoot for competition

Zeta:
Guling2 main air