Tuesday, August 3, 2010

weee......




Assalamualaikum and hello auntie and uncle. Dah lama mama saya tak update blog kan, mama cakap banyak cerita yang mama nak ceritakan tapi mama busy kat office bila balik dah penat. Mama tu tengah serabut pikir hal office la rumah baru la, bila weekend jek pergi cari barang-barang rumah. Mama cakap bengkok badan mama sebab penat sangat (duit pun bengkok gak, hehhehehe...)




Mama nak update gambar akmal tapi mama tak berkesempatan jadi kali ini mama mempersembahkan akmal da boom!. Mama cakap kalau dukung akmal lelama sakit bahu mama. Erkkk auntie nak try dukung akmal tak?



Kadang-kadang bila mama and baba sibuk amik gambar akmal hehhehe... akmal saje jek bagi diorang upah hehehhehe... upah ape? upahnya adelah akmal ter poo poo la kadang ter wee wee la hehehhe tu la sape suruh bogelkan akmal lagi :)




weeee.....





kawan-kawan mama and baba suka panggil akmal michelin sebab tangan akmal camtu





Inilah mama akmal






mama cakap lagi mama saje nak amik gambar bersam stock susu untuk akmal, saje kenangan katanya, ape2 jek la mama, kalau mama happy nanti lagi banyak susu mama produce.







tengok tu mama demo bagi akmal susu





sekarang ni akaml asyik leleh air liur jek, ermmm mama tak dapat makan ape yek masa ngandungkan akmal?



akmal pun rindu kat auntie and uncle :)





akmal si mata sepet









Happy breast feeding world, ahaksss :)


10 comments:

isabelle said...

dah nampak iras2 abg adam dah... gebunyaaaa

Queen said...

muka akmal dah iras muka abang adam kodamnya..hihi..pasni bleh la geng...

zeta said...

geram je tgk akmal bam bam ni..siap posing dpn stok EBM lg..jeles aku yg xde stok langsung ni..
Happy breastfeeding to u too yaya..

azzamoro said...

debabnyer akmal.. bile la nak jumpe auntie nehhhh

fiza said...

Geram nya nengok si akmal nih, memang baby michelin lan ☺☺☺

Am said...

geramnya tgk akmal yg debab...rasa cam nk gigit hehe...

Farah said...

pandai akmal update blog yer hehe.

yaya said...

isabelle:
hehehhe ade rupa abg adam dah yek..

queen:
tu la akmal selalu terkelip2 mata tgk abg die main car

zeta:
EBM rezeki akmal, hehhehe alhamdulillah, rezeki ko ade la tu tak lama lagi

azza:
jom la auntie kita berjumpa-jumpaan... bahasa ape nih?

fiza:
hehhe michelin

am:
gigit la...gitgit la... akmal rela...

farah:
mama dah train akmal update blog ngeeee...

mytrajet74 said...

comelnya...geram betul tgk..

mamayiyen said...

akmal sgt lah comel! hehe..bila lah neidal dapat bergambar studio mcm tu..amik gmbr sendiri ke tu yaya?