Monday, August 30, 2010

Sudah tamat riwayat

Ye sudah tamat riwayat sunglass di atas, dah selamat aku buang dalam tong sampah pun.... Sepanjang mempunyai anak, ini sunglass ke 2 patah. hishhh... ya allah anak-anak.... Tension punya pasal sebelum puasa hari tu sudah dapat sunglass baru semasa jalan-jalan dengan hubby di klcc, sunglass baru retreo sikit. Hubby cakap u ade lagi 2 sunglass kan kenapa nak jugak ganti baru, huhuhu mesti nak kene ade 3 jugak mengikut baju, gaya dan mood. kata perempuan....

10 comments:

Zuhaini said...

ahahaha.. x pa, beli je baru.. sunglass raya! :)

Sharinginfoz said...

kesian nanti beli yang baru ya

Farah said...

haha lenkali jawab cenggini..

ai ade 2 orang anak..kalau sorang patahkan 1 ai ade spare lagi satu hihihi..

isabelle said...

u saja je hulur kat adam nih...
sambil berkata "dam, spec mama ni dah lama la. mama nak yg baru..ehem2.."

MN said...

ranap dah sunglasses you?hehehe...nasib badan.
tapi takpe, leh dapat sunglasses baru! :)

siti murni said...

begitulah habit perempuan yang entah kenapa susah sgt nk difahami lelaki...:)

Mommy Lyna said...

Ya, dah pindah DA ke? Raya harus wat openhaus ok!!!

P/s: i lost ur number.

Am said...

haha...harus ada saja alasan utk tambah collection :p haishh...bile bleh beli sunglass yg siap ade power nih... maleh nk pakai lens, huhu

ymn said...

anak anak biasalah.


p/s slmt hari raya.aidlifitri.semoga ceria selalu.

jetsetter said...

Hmm alarr alasan nak beli baru kan:p
CEPAT..beli skang! and jgn lupa huppdate!