Thursday, August 12, 2010

Saya ade BB tapi nak tambah I Phone plak





Ok ni kire mengada-ngada jugaklah kan. Last few days i told hubby dat i want i phone. Hubby cakap dah ade blackberry nak buat ape i phone nanti u ade 2 number plak. Yup memang plan nak ade 2 nombor telefon due to my secret reason.


Hubby cakap kalau u nak i phone tunggulah i phone 4 keluar kat malaysia. Ayooooo.... i rase lama lagi tu. Dalam delima nak tunggu atau tidak, saya mahu dalam masa terdekat jugak, camneee?

9 comments:

Cik_daya said...

orang sekarang cam dah suke pakai 2 telefon kan kan

zeta said...

Alaa Yaya..sbr lg..sbr lg..tggu jugak la i phone 4 tu..

Queen said...

me?..tunggu i phone 4..heee

C!kpuanmuda said...

sabar sket lagi pastu pakai iphone 4.. ohh... bestnye... suh hubby u belikan untuk i bleh tak :p

YusVogue said...

Go iphone hehe. iphone 4 before beli cr review cloz byk sgt faultynya. Takut nyesal je. Bukan murah lak tu ka?i guna iphone 3Gs ni, dok rumah hadap ni je la. Sambil muktitasking huhu. Apps dia paling best. Baru je download dua apps for baby and breastfeeding hihi

Siti Fatimah said...

betul tuh yaya baik u tunggu i phone 4... pandai pulak i advise org i pon apa kurang yer hehehehe... setakat nie i leh tahan kalau x tahan i beli gak i3gs tuh je....sabar sabar..... :p

fizamior said...

oh mari mari join the club. geng tamak ada dua2 BB & iPhone. hehehehe..... aku selalu kene perli / tegur sebab ada dua2 tu tapi ada aku kesah?????? wahahahaha.....

iphone 4 semua kene pulang balik sbb ade faulty tp nnt ok la tu. aku tunggu iphone 4gs kot?? hahahaha... oh aku sekarang aim for ipad. :D

yaya said...

daya:
yup, ramai org pakai 2 telefon, 3 telefon pun takde

zeta:
hehehhehe dilema neh, tak tahan menunggu... bergelora!

queen:
wahhhhh bagus. i tak sabor ...

cpm:
wakakakka u seduce husband u la to get it....

yusvouge:
actually bb pun dah ok internet 24 hours tapi tu la i gatal nak gak i phone

ct:
ayo serba salah....

fizamior:
aku nak cakap satu jek, ko ni memang gila gadget...
bagus bleh aku pinjam i pad kekekkekeke

mamataya said...

hai yaya..

iphone 4 dah ade jual kat malaysia....kalau u berminat nak pergi u g shah alam mall...ade stok dah kat situ.... harganya ????


rm4.5k.... GLUP!!!

meabadi@yahoo.com