Wednesday, August 4, 2010

Let share info


Ini gambar minggu lepas rasenye, lepas kerja me and hubby pergi one utama cos hubby nak belikan i jam, mothers day aritu i dalam pantang okeh, ahahhahah hubby tanya nak ape i jawab la nak jam cos i takde jam warna gold. But bila masuk 0ne utama bukan dapat jam jek, dapat baju diatas jamtangan dan beg. oh i love so much baju kerja baru i ni cos betul2 follow my body shape and of course premium beautiful do help me too :)


okey jangan tengok lama-lama gambar ni, gambar hubby snap dari HP sementara die, blackberry tengah hantar service di singapore. Eh cite pasal HP ni i rase cam nak beli 2nd hp which is I phone i mean 2nd number. Meaning dat ade 2, blackberry dan i phone. Nafsu nafsin memang teruk! damn!


okeh i nak share info yang ni pulak, semalam i pergi one utama lagi actually to collect invitation card from Fossil. Fossil grand opening at klcc, satu card for couple. Biasalah bila opening ni adelah gift sikit kan. I ade extra 2 kad, sape2 nak datang fossil grand opening at klcc bleh inform i, takde kene bayar la bagi free jek invitation card tu, manalah tau you all pergi klcc khamis ni ke kan, event start at 6.30 to 9.30 tak silap.

Lagi satu i nak share adelah jika anda suka menggunakan barang2 body shop go grab it! yesterday i pergi body shop as usual nak top up brg2 i yg mana nak habis total semalam ade lah 200++ sekali cashier tu cakap i entitle free bag, bag adelah seperti di bawah, i love it cos cute sangat bagi i plus of cos free kan. ahahhah so sekarang kat body shop if u purchase rm180 above u entitle for 1 free bag, choose green or red.




Sekian info yang nak share :)

8 comments:

YusVogue said...

Huuyooo dah slim la!!! I pun tak sabar nak slim balik macam u huhu. Nak-nak pulak nak raya ni, lagi la. Berapa lama ek u nak dpt ur old figure? Sebb I masa 1st pregnancy lepas 2 thn i buat betul baru dpt figure anak dara i. I ingat lps pantg nak jogging hr2 n jaga makan sket2. Whats ur tips dear ;)

Am said...

wahh...sangat kagum dengan perut ko yg kempis yaya... u look so great wpun dah ade 2 boboi!ni yg jadik pembakar semangat pas besalin nt...

aieesha.salleh said...

yaya pakai premium beautiful tu hari2 ke? Patut la maintain. Hehehe, ok lesson to self, hati kena kental macam yaya, baru menjadi :)

CiKaYu said...

u look great lah yaya...

isabelle said...

wallaweyyy..lawa la.
i mean, u la. bukan beg tu.hehe

yaya said...

yusvouge:
ahahahah... ala u pun kurus ape takde la gemok pun, lepas bersalin tu biasalah berisi sikit tapi akan tone down punye, kene usahala kan like senaman, jaga makan, pakai corset etc...

am:
cepat sama2 kuruskan kan badan untuk suami tersayang, meh beli corset PB dengan i :)

aieesha:
ayo i kalau tak pakai sehari pun tak boleh ok cos dah biasa and rase selesa sangat pakai corset PB.

cikayu:
Thanks dear :)

isabelle:
hang punya ayat selalu buat aku gelak la is... :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh slimmmmnyerrr

The Queen Bee said...

gorgeoussss!!

mmg hebat kan pakai PB! wee cunnn