Friday, August 13, 2010

Home sweet home




Sempat ke aku pindah sebelum raya neh. Sekarang orang wiring, plaster siling dan wardrobe tengah mengerjakan rumah aku. Rumput carpet kat luar tu lepas raya la aku mencari orang buat. So weekend ini adalah mencari barang-barang lain untuk rumah, mencari curtain pulak weekend ini. Selamat berbuka puasa dan selamat berhujung minggu.


16 comments:

Jua Zulkef said...

besau umah ko yaya. boleh le anak dengan bapa main polis entry kat luar nu.

mOmmy of Triplets plus One said...

wah besar umah DAN compound garden u...bleh main mcm2 kt luar tu!

Jua Zulkef said...

munirah, jangan lupa...yaya juga kena buat party besara-besaran le lepas ni macam u =)

YusVogue said...

Wahhh besarnya. House warming jgn lupakan I ek hehe. Kat mana your new crib ni beb?

Ooo oo nak beli lampu cun2 lemme know k. Hubby I bole bagi gooood bargain ;)

az1ra said...

besarnya umah...
nanti bila dah siap decorate, jn lupa post tau..mesti gempak!!heheh

.small shoes. said...

awww.. bestnye!! corner plaks tu!!!

CiKaYu said...

wow besaunye.. sure seronok anak-anak berlari-larian ya...

Zuhaini said...

wah.. besarnya... selamat menghias :)

~Reyza's Mama~ said...

hi yaya.. ku menghayati gambar rumah mu lama-lama. Macam denai alam.. betul ke?

Am said...

wahh...luasnya... nnt pas decorate harus kena letak entry hehe...selamat memdecorate umah baru :D

Siti Fatimah said...

sgt besar.....bestnyer...raya nie leh lah wat housewarming yek hehehe... puas lah adam & adiknya berlari2 nanti kan

Queenin Murni said...

kat mana ni?? santekkk....
kalau i pon tak sabar nak pindah.

azzamoro said...

besau nyer rumah yaya. ade 4 kali ganda umah aku neh.. huhu

Queen said...

wow..besar gilerrr

Pak Cik Im said...

salam.thnks ats follow pakcik.
sila ambil award anda di sini .

http://pakcikimaward.blogspot.com/2010/05/award-best-folower.html#comments

yaya said...

yaya to all commentor:
rumah aku idaklah besor mana pun biasa sahaja kwn2 ku