Thursday, August 5, 2010

cermin buaya



Comelkan kalau cermin buaya ni dalam "play room" adam and akmal di rumah baru kami nanti :) Phewww dah banyak barang-barang and deco yang i dah beli untuk play room bebudak neh. Maka takdelah bersepah-sepah seperti rumah sekarang. Kalau nak main bola sila wahai anak-anak ku bermain di halaman rumah ye, kalau bola terkene pasu kaca mama, mau menjerit bagai halilintar mak korang neh nanti. Tata nak pergi beli cermin buaya :)

P/s: I mencari admin assistant yang sedia bekerja di area kota damansara, anyone?


yayayes7@yahoo.com

8 comments:

YusVogue said...

Beb, comel la cermin ni. Adeh lama giler tak gi ikea ni. Harus la buat check list things to buy lepas raya ni huhu. Tapi rumah I siap lama lagi hehe.

zeta said...

A'ah..cermin buaya tu comell..
Yaya nmpk kurus betul dlm cermin tu,,

mOmmy of Triplets plus One said...

i was in ikea smlm, nmpak cermin buaya tu. tp rase cam cermin die cacat. takleh tgk muka kite betul2. mayb sbb tuk budak so they make a save cermin camtu

wan said...

admin asst @ kd?im fresh grad n seeking job after raye..camne nk apply ye?

yaya said...

yus vouge:
rumah lambat siap pun takpe, u can survey brg2 keperluan u especially checklist.

zeta:
muahahaha kurus yeh....

munirah:
hahahhaha... cermin tu memang design tuk bebudak, kalo mak budak memang tak nampak kepala cam i dalam gambar tu kekekekke...

wan:
u can send ur resume to my personal email at yayayes@yahoo.com

Nurhayati said...

alahai comelnye cermin tu.. mmg best la kalau letak kat bilik anak2.

eh admin assist tu leh tau gaji bape? leh rekemenkan kt orang :)

azzamoro said...

ala cute nyer.. tp cam cacat pulak minurah cakap.. kalau tak cacat boleh gak beli sebab mak boleh tumpang sekaki nak posing ddepan cermin. hehe

wan said...

ok i sent mlm nnti..tq