Tuesday, August 24, 2010

Buah hati pengarang jantung



Inilah gambar buah hati pengarang jantung hati i. sekarang gambar ni adelah screen saver blackberry i. Abang dan adik dua-dua ternganga mulut macam anak burung. Adam kulit sawo matang and akmal cerah sikit berbanding abang. Abang dan adik dua-dua mama sayang jugak!


Ini akmal lepas mandi, baru nak lap dengan tuala mandi. Macam cina mualaf si akmal neh, dah le mata sepet, rambut kerinting. kalau senyum bikin cair hati mama.



Kalau dalam kereta kedudukan akmal menyusu adalah seperti di atas, saya geram sangat dengan peha montel si akmal. Manyak daging, kental!



Ini gambar terbaru abang adam, tangan bandage semalam. Maid aku si dewi tu main apetah kasar-kasar sangat agaknya sampai terseliuh tangan abang adam. Dah berapa kali aku cakap dengan budak tak boleh main ganas-ganas, tapi aku balik kerja tu die mengaku la yang die main dengan adam tangan adam terseliuh, dari die menipu cakap anak aku jatuh la ini la itu la lagi membara hati aku kang. Rumah baru CCTV tengah install, senang sikit nak preview anak-anak semasa aku di office, i love u so much internet.



10 comments:

Farah . 5577 said...

geramnye tgk peha akmal tu..! nasib baik puasa.. hihii..

aah betul, dari dia tipu kan..

zeta said...

Akmal nganga mulut cenggitu sgt comell..tecik2 lg dah pandai buat cenggitu.. :p

Nnt sape2 dtg umah baru kau xleh la nk selindung2 korek idung..sure nnt kau nmpk jugak..haishh..susah la cneggini.. :p

fizamior said...

kenapa ko buli akmal pakai towel tu? ahahaha, muka redha jek kene buli. ekekeke.. peha akmal aunty nak roast blh? :D


abg adam sakit2 pun cium bantal bucuk jugek. tetap tak tinggal yea.

ok, aku rasa xsabar nak pergi beraya rumah ko.. boleh???? hahahahaha

salzahari said...

ayokk..kasarnya dia main dgn Adam! careful la Yaya....hari ni baru tgn.

i pun rs x sabar nak gi beraya rmh u..tp kalau openhouse jgn lewat sgt,nanti i x sempat! huhhu...

Farah said...

hahaha memang mcm anak2 burung..comel je!

Am said...

hehe...bile tgk screen BB u, mesti rasa bahagia n milk production pn masyuk hehe...geram nye ngan peha akmal tu...

mmg kena ada cctv kalo ade maid nih, bleh usha dari ofis..

azzamoro said...

memang gebu aa paha dia. akmal minum botol sehari bape auns eh?

isabelle said...

sib baik maid tu mengaku. esok2 dah psg cctv, musti dia jadi extra baik punye.hehe
*kisses for adam*

yaya said...

farah:
gearm peha akmal yeh...

zeta;
aha... nanti bleh tau mcm2 actually utk keselamatan juga.

fizamior;
adam tak leh pisah dgn bantal busuknya lagi, jenuh aku memikir. kalo ko dtg raya rumah aku jgn la terkejut cos byk yg tak complete lagi dek non.


salzahari:
haaa. u pun sama cam fiza, jgn terkezut kalo raya umah i cos byk yg tak complete lagi...


farah;
anak burung nganga tunggu makanan :)

am:
betui tu am sambil pump sus dok tgk gambar anak2 :)

azza:
akmal minum susu sepanjang aku takde dirumah dalam 10-12 auns

isabelle:
harap2 masin la mulut ko is, minta maid aku tu jadi lagi baik.

Farah_W said...

geram aku nengok si akmal....montok sungguh....cute gile!!!!!