Thursday, July 22, 2010

Tak tahu


Sekarang waktu lunch, tapi saya tak tau nak makan ape malah saya takde rasa nak makan, masik kenyang makan cucur udang pagi tadi. Tapi pukul 3 nanti mesti saya rase lapar, tapi pukul 3 ade meeting, should i eat now?...
Semalam saya ade meeting di sebuah stesen TV baru, stesen Tv berkonsepkan Islam, saya dengan confident gi meeting seperti biasa sekali dah sampai tempat daftar langsung kene sound dek makcik guard " masuk sini kene pakai tudung yeh, menutup aurat" saya cakap "oh ye ke minta maaf saya tak tau, 1st time meeting sini" makcik guard balas balik "kali ni jek saya lepas kan awak yeh, lepas ni tak boleh". Errkkk next time kalau datang meeting sini kene pakai tudung. Tak tau la pulak datang meeting stesen TV ni kene pakai tudung, aku meeting kat Jakim tak wajib pakai tudung. Nasib baik tak pakai short skirt semalam weh... Apa-apa pun kene respect tempat yang kita pergi.
Have a nice day!

7 comments:

Queen said...

yang makcik guard tu pun..cakapla ada lembut sikit..ihihihi..
betul2 setuju dgn yaya

datang tempat org kene lah ikut cara dia kan..ngeeee

Farah said...

aku macam tahu je stesen tv mane tu hehe..ade deal ngan diorg jugak.

Che Mid said...

Emm tentu sedap sangat cucur udang tu, kenyang sampai lunch time!!

Am said...

yaya, kalo ko pg meeting situ lagik harus amik gambo ko pakai tudung masuk blog hihi...

yaya said...

queen:
ha'ah muka makcik guard tu garang, since i tak tau peraturan tempat die i just apologize jek la...

farah:
ngeh..ngeh.. mana tu....

chemid:
betui sedap malah lembut, super yummeh licious..

am:
hahahha dah ade dah gambor pakai tudung dlm blog neh..

alQasam said...

comel je kak yaya ni.:)

Saya pembaca blog akak yang baru. Dah dekat dua minggu. Seronok tgk akak dan family. Semoga sentiada diberkati Allah.

Garangnya m.cik tu tapi k.yaya kira baik boleh menerima dengan cool je. Hihi.

sumaya

yaya said...

al-qasam:
thanks for reading my blog,have a nice day dear!