Monday, July 12, 2010

Son, brother, husband, baba and soon atuk

Okey ini kira entry lapuk la jugakkan. celebration Father's day untuk hubby which is simple dinner at secret recipe. Celebrate pun lewat jugak takpelah as long ade wish dari kami anak beranak. Happy father's day b.... hahahhaha....



A special cinonet kek for u



# cake for us, akmal minum susu mama jeee...




Alololololo... baba mithali





Adam pulak




Macam ni la selalu kalau mama dah lapar sangat hubby pegang and layan anak-anak dulu, tapi kalau si dewi ade, dewi layankan makan adam. Tapi ade kalanya kami suka dinner sekeluarga sahaja, privacy :)




Me and my baby





anak-anak mama :)





My favourite






Ini akmal punya







Eh!, abang adam punyelah!






Turn baba pulak makan




To hubby: Turutan diri u adelah > son > brother > husband >baba > atuk (will be...)
We love u so much and thanks for everything ( only us know :) )


4 comments:

zeta said...

cheeky la muka abg kodam yg u bgmbr b3 tu..pastu siap mcm telan liuq gmbr yg dia tgk mknan dia tu..hihi..
Comel la family kau ni Yaya..i like!!

Mimy Hamid said...

nice la korang...terharu tengok..huwaa tak sabar nak kawennnnn nak anak cepat..

isabelle said...

i tetap suka tgk muka adam. err..jgn la dpt anak laki lagi..hehe

yaya said...

zeta:
ahahahha... abg adam memang suka buat muka cheeky...

mimiy:
soon... very soon laling....
tak sabar nak tgk u naik pelamin

isabelle:
hahhaha... but i rase u dpt boy... wahahahhaha