Thursday, July 1, 2010

Sekian lama...

Sekian lama saya tak buka FB baru 2 hari lepas buka FB balik and tadi sudah berjaya upload gambar. Ade lagi beberapa cerita aktiviti saya bersam anak-anak tapi hari ini agak busy so nanti saya sambung la ye. Happy working day everyone!

4 comments:

zeta said...

dr hr tu rasa mcm nak add fb yaya..tp malu..kikiki..sudi kah yaya?? (*_*)

KV said...

hihi..nanti nak add yaya lah!

Farah . 5577 said...

hehe.. dh add yaya..
tp kekdg rs nak komen tp segan.. hehehe.. :D
nampak yaya masa bday party munirah triplets plus one, tapi time tu dh kelam kabut nk blk jd tak sempat nk tegur...

anyways ur bday marathon tu best sgt tgk all the pics... nnti bday my kids end of the month pun u dtg k.. :D

yaya said...

zeta:
sudi...sudi..sudi... silakan... :)

KV:
No problem... ;)

Farah:
jgn segan-segan... nanti kalau terjumpa lagi kita chit chat naaa... kalau u jemput insyallah i dtg :)