Monday, July 5, 2010

Photoshoot




Last saturday we went to ikano for adam and akmal photoshoot. It Free photoshoot at Kids world studio. I dapat voucher ni masa shopping baju di maternity warehouz. Since it free, go action in front of the camera bebeh :)




Actually gambar yang i tepek kat entry ni semua gambar dari Hp me and hubby. Gambar actual dari kids world studio i belum collect lagi. Adoi yay i and hubby gelak terbahak-bahak tengok gaya si adam. Macam-macam gaya di buatnya si adam.

Maintain duduk diam kene make up and hair do



Si comel akaml pun ade juga, akmal pakai suit anak cheetah. I nak pakai suit rabbit tapi hubby tak bagi, rabbit cam lagi cute i rase but hubby nak anak die garang macam cheetah agaknya...





Di belakang tabir






Hhehehe tak sabar nak collect gambar actual tomorrow



No comments: