Wednesday, July 28, 2010

konflik

Hari ni i ade konflik. Konflik dengan emosi dan perasaan sendiri, konflik ape? Saya termenung depan almari baju dan tak tau nak pakai baju ape, pump shoe mana satu dan handbag color putih yang mana satu. Serius pening okeh sampai hubby tegur,
Hubby: termenung ape tu?
Me: tak tau nak pilih baju, kasut and handbag mana?
Hubby: Punyelah banyak baju tak tau nak pakai mana?
Me: Sebab banyak la kot tak tau nak pilih mana (sambil jalan dan pergi almari left side plak)
Hubby: Ala you pakai baju ni jek la... nampak ayu....
Cube teka baju ape hubby tunjuk?????????????
Ye, baju kurung Cotton so hari ini saya pakai baju kurung cotton dan jumpa client di shah alam :)
Selamat bekerja semua :)

4 comments:

zeta said...

xde ke gmbr pakai baju ayu tu?? >_<

fizamior said...

dtg shah alam meh la lepak dgn aku. hehehehe

Nanak said...

haha..i pun selalu mcm tu tau..lps tu Hubby yg akn sajes, i tak fikir pjg dah, terus sarung pilihan Hubby :)

yaya said...

zeta:
takde, tak amik...

fiza:
ahahha dtg lagi nanti kita lepak noooo....

nanank:
hubby turut membantukan...