Tuesday, July 27, 2010

Happy birthday little girl



Last weekend selepas selesai kenduri di Shah Alam kami pergi rumah kedua di shah alam juga, nooryati hehheehe my friend yang masuk contest pregnant mama dulu. Gambar adelah dari camera blackberry i sahaja, camera besar BIL pinjam. Birthday party preparation awesome sampai i sayang nak makan cake, biscuit and chocolate, cantik bangat okeh!



Tema party adalah Madagascar


See... i told u... chocolate bar pun tak sanggup nak buka cos cantik sangat, oh jelly sgt yummy



Adam sangat tak sabar nak makan si penguin ini




Akmal and Ikmal




Akmal and niedal





Before balik tuan rumah sempat tapau untuk i makan dalam kereta, tuan rumah baik tau!
Ok i tau gambar birthday girl takde, gambar i dgn tuan rumah pun takde. Banyak gambar dalam blackberry hubby and the best part adelah blakberry hubby baru masuk dalam washer machine semalam. kenapa? Ntah malas nak cerita.







8 comments:

zeta said...

nape sume baby2 kat dlm pic2 ni size Akmal je..sume sihat2..bagus..!!

Comel decoration party tu..sure meriahkn..

isabelle said...

what????? blackberry masuk dlm washing machine? dah comot sgt ke smpi nak cuci blackberry? kekekeke.

i suka tgk adam dgn penguin tu.

MeL MikaiL said...

tgk tgn akmal tu..eeee geram! mcm bb michelin

yaya said...

zeta:
ha'ah deco party sangat comel dan kewl :)

isabelle:
hahahha, nak kasi bb bau wangi sikit.adam sibuk ngenget nak biskut penguin tu

mel:
ha tu la ramai ckp akmal mcm baby michelin :)

Farah said...

uishh tangan akmal ketak ketak la!

mamayiyen said...

thanks for the birthday entry yaya..
lain kali kita meet up again k..
here's mine http://mamayiyen.blogspot.com/2010/07/amirah-zahirah-2nd-birthday-bash-with.html

apeqchan said...

akmal dan ikmal itu kembar kah?

Lan0stZz said...

geramnye tgk baby ketaq2 lengan kaki tuu. nak cilop je rasa! btw bb masuk mesin basuh? waduh waduh menangis tak berlagu lerrr cik abang tu.