Monday, June 21, 2010

Wedding




Bulan ini merupakan bulan wedding marathon. Ok gambar kat atas tu adalah gambar didi and suraya anak kawan kami, anak abang man. Abang man ni orang singapore tapi dah lama duduk malaysia cos kerja sini and didi the only anak yang die ada. kalau tak silap 2 buah bas abg man sewa untuk bawa saudara dari singapura terus ke shereton imperial. Konsep wedding - arabian





Abang man and ali bakar, segak bapak pengantin dengan jubah!



Budak kecik ini sampai jek hotel tido, alhamdulillah boleh mama makan kaw..kaw...




Peluang gambar berdua jangan dilepaskan





Akmal anak mama ni bagus, walaupun bangun tidur die diam jek and mama can continue eat cos menu superb sedap2.





mama and baba baru sedar yang akmal dah bangun tido tapi bleh sambung makan lagi cos aku tak tau anak aku dah sampai meja mana dah cos macam2 orang pegang akmal.






masa ni akmal berusia satu bulan 3 minggu, mana leher anak mama ni? tak nampak...





Lagu arab dan joget lambak arab, tau2 ramai yang turun menari bersama termasuk pengantin and parents pengantin




kewl!




Kami bertiga, abnag adam mana? abang adam kami tak bawa cos siang sudah penat berjalan maka adam telah tidur awal...




Comel jek dais pengantin, macam dalam cerita P. Ramlee, congrats pengantin dan semoga kekal bahagia sepanjang hayat.




Gift dari wedding adalah kurma, cutekan kotak gift :)





Alright, next wedding....





Eni dan pasangannya





Ini adalah pasangan pengantin lama





Biarkan 3 oarang anak dara ini melayan akmal dan mama and baba boleh enjoy makan, wahhahaha... yummeh! Akmal ko buatlah muka paling cute supaya derang terpedaya pegang ko lama-lama...





Akmal dan wanita





Neesa, banyak sangat gambar ko yang comel-comel dengan akmal :)




kepada eni dan suami, selamat menempuh alam baru, congrats!



Ade 2 wedding yang we all tak bawa camera cos nak cepat punya hal plus masa tu sibuk nak layan tetamu kami dari singapore dan jogja... Cerita tetamu di entry yang lain. Have a nice day you all...


7 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh gebu bangat akmalllllllllllllllllllllll ;-)

Queen said...

samlea yaya..sampai tak tepegi....huhu

Siti Fatimah said...

yaya pic adam tak de pon dia tak ikut ker.... btw nice pic :)

MeL MikaiL said...

akmal dlm pic dah gebu, jumpa dpn2 lagilah gebusnyeerrr!

Farah . 5577 said...

gebunya akmal..! gerams..
i xprasan u pegi Munirah's party, br tau bile bc blog farah lildreamz, kalau tau leh bersuai kenal dgn u.. heee.. n tgk akmal live..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

u nih dah jadi ibu tapi masih cantik sweet je i tgk..suka tgk u senyum manis heheh

yaya said...

diana:
nasib gebu jgn gedebush sudah...

queen:
gimme 5

ct:
hahhaha... adam kene tinggal cos siang die dah puas berjalan...

mel:
heheh budak gebu...

farah:
ahahhah tu la, i ni dah le pelupa wajah orang, nanti ade rezeki kita berjumpa, boleh borak sakan... :)

comel comot:
wahahahha... kembang kempis neh... thanks...