Thursday, June 24, 2010

tak tau nak letak tajuk...


Ini gambar aku candid semalam di KLCC, penat ade event. Nampak tu mulut ternganga, yang penting event jalan smooth and booth client cantik!. Aduh... dada berat penuh susu tu....
Bye! got to go the event..... petang ade meeting dengan client kat shah alam... pengsan....

8 comments:

fizamior said...

babe, boobs ko mmg superb lps bersalinkan akmal.... ngeh... ngeh... ngeh....

zeta said...

yaya..bila kau ckp 'dada berat penuh susu' terus aku teringat kat..."puan mau shushu akemal?"..kikiki.. :p

Farah said...

hehe kerje ni memang penat tapi kalau result die yang terbaik memang puas hati!

MeL MikaiL said...

hehe mmg mantops okey ur boobies. u're still gojes as usual la babe!

salzahari said...

kalau u tak cakap dada penuh susu,i tak tgk pun kat 'situ'...ehehhee!

yaya said...

fizamior:
big boobs :)

zeta:
itu budak memang manyak pandai berlokon wooo...

farah:
Ya betul... 2 thumbs up babe

mel:
wahahha...mantops...

salzahari:
wakakaka... berat wooo...

isabelle said...

uii... sungguh sexy di 'situ'.kekeke.

ayuZack said...

yaya, ade tips x utk produce susu byyk centu?

i takut jek naik kije sok xde stok utk baby I..
share sket yer tips yaya..

p/s: sgt jeles tgk stok susu u..