Wednesday, June 30, 2010

Birthday party marathon 2010 - Qarissa birthday party



Phewww... Kali ni entry birthday Qarissa pula... Siapa Qarissa? Qarissa anak watie tu la, si genius qarissa. Qarissa ni pandai tau sebab watie rajin ajar anak die. Salute si watie ni...


Venue birthday party at KSG, Bangsar Village


Tema birthday party adalah sporty dotty kate watie so i pakaikan adam entire sport



Nnaaaa.... ni birhday girl, cutekan tapi susuah nak ambik gambar birthday girl ni




Me with watie, apsal muka glow jek weh after bersalin...




Tengok entire host pulak, memang sport!






Birthday cake i tell you yummy licious okeh!






Birthday party meriah dengan pelbagai game and me and my son enjoy dancing :)







Masa ni i takde cos tengah makan kat bilik sebelah, gambar as usual hubby yang ambik so ni game ape pun i tak pasti tapi nampak best....



Oh adam love this game!




Seeeee... how happy he is....





Party pack!





Kiddos sangat enjoy tau, adam macam kat schooll plak i tengok





Adam menang best dress! (diana walau mulut ko muncung tapi shafiq tetap sayang ko, dun worry wahahaha...)




Hhehehhe i pun menang parents paling sporting...






Cake cutting





Tengok berapa ramai yang blow da candle, birthday girl rileks jek...





Oh birthday party qarissa sangat meriah





Oh as usual this boy enjoy his sleeping beauty


Pinata time ;)







Adam enjoy his time




We all bawa balik hadiah banyak :)
Thanks watie for the birthday invitation and to qarissa happy birthday!


6 comments:

LIP (^_^) said...

adam ni bagusla...sporting je..knows how to have fun..

Queen said...

fuh..meriah..

zeta said...

meriah betul birthday party nye..

yaya said...

LIP:
ERMMM ADMA TU TAKUT ORANG, I YANG TAKUT TENGOK DIE...

QUEEN:
YUP MERIAH...

ZETA;
MERIAH SAKAN AND ENJOY

mamayiyen said...

memang betul2 marathon ni...
hahaha..i pun suka pg bday party budak2 ni sbb enjoy tgk diorang :)
p/s: yang penting quinny juga memikat hati ku..

Watie Aziz said...

oh yaya...tq so much for this entry bebeh! really appreciate it! tolong ah kata aku tak wat lg entry nihbz giler ngan seminar n my new education consultation company yg oi... hu hu.. ..nnti aku nk masukkan gak ..ahaks! tq dear..adam sungguh ensem ok..dan akmal...ayoyo...leh geng ngan zayra! haha....gebush peha kfc!

thanks 4 coming yang...!