Tuesday, June 15, 2010

Majlis Cukur Jambul terkejut!


Ye yang terkejutnya saya, 2 minggu sebelum majlis aqiqah dan cukur jambul ni MIL sudah bagitau ade majlis cukur jambul akmal dan anas. Oh ok.... bila date dah nak dekat baru saya ingat cos memandai jek ade plan lain pulakkan.... Untuk akmal hanya buat cukur jambul sahaja sebab anak BIL buat aqiqah so nanti jadi 4 ekor kambing pulak, banyak sangat tu. So akmal hanya buat cukur jambul sahaja...


Saya dan suami plan buat majlis aqiqah adam semasa kami pindah rumah baru nanti, kira sekali la tu, majlis aqiqah, house warming, open house raya sekali semua... Plan sahaja ;)




Kambing Golek anas, cousin baru akmal juga!



Abang adam ngeri je tengok adik kene potong rambut




ketebalan rambut akaml sudah berkurangan...





Rileks diam je si akmal ni sepanjang majlis cukur jambul.





Akmal ketika berusia 4o hari. Ye saya tak dibotakkan lagi until today cos mama cakap mama nak buat majlis cukur jambul dan aqiqah dirumah kami nanti special untuk saya :)







5 comments:

isabelle said...

abang adam nak gak mengekor baba dia ye?
heee... yaya, dgn bulat ur hubs tu, dgn janggut dia, ada nmpk mcm sham pun ada. wahahaha... boleh pulak? aku ni rindu sgt kat laki aku ke?poyos la

p/s:u pegi umah fizamior wkend ni kan? sham suruh tanya.

Farah said...

isk geram laa tengok budak debab ni tau!

Nurhayati said...

bambam boy.. nak cubit pipi tu meh sini.

fiza said...

akmal yg debab & gebus...geramnya nengok.

fizamior said...

akmal bam bam!!!