Monday, June 14, 2010

I miss u all...

Gosh! dah lama i tak update blog okey. Yup the answer definately BUSY. Busy dengan 2 kids, ade tetamu dari singapore and jogja datang, busy dengan wedding invitation, birthday invitation, aqiqah invitation. I bukan sahaja full pada weekday malah weekend. okey just imagine minyak kereta MPV b pada hari sabtu dan ahad which is 2 days habis rm170, merata-rata kitaorang jalan di sekitar lembah klang sahaja. Sampai jek rumah mandi-mandi pergi wedding belah malam. Bila tiba rumah pukul 11 malam langsung flat tidur terus okeh, kira hampir sebulanlah jadual weekday and weekend i penuh. Penat tapi best!
Okey i bagi preview sikit.... each photo kat bawah akan keluar satu entry punya cerita yang i hutang, eceh cakap pun dah tunggang langgang... even ade gambar yang tak sempat masuk lagi nih...
Majlis Cukur jambul Akmal at MIL house



Eni wedding




Didi wedding





Aishah and lisa birtday party

Omari birthday party


Triplet munirah party


My black studio project - 2 month akmal






Okey ade beberapa lagi photo aktiviti yg i tak sempat nak attached but definately will blog about it, this coming weekend also gonna be very busy with invitation, birthday and wedding ceremony! Hahha tunggu entry esok kalau i mampu menaip malam ini, wehehehhehe... ramai yang sms and call tanya nape sudah tak update blog, so here the answer ;)

10 comments:

zeta said...

kena rajin update..sbb ada org nak baca..hihi

Queen said...

yup..miss yaya nye new entry

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wauuu pwnuh agenda .. welcome back mengupdate blog ;-)

isabelle said...

baru smlm tingat kat yaya. dok berkira2 nak drop a line arini. sekali dah ada entry...

irvanqiesy said...

yaya...miss u too...

[z@ck] said...

gmbr last paling best!
=)

Zuhaini said...

alahai comelnya akmal... :)

tak pa, take ur time :)

Haslina said...

hmmmm memang akak pun heran kenapa hampir sebulan tak update blog.. kat FB pun senyap juga.. ingatkan yaya sakit/hospitalised etc.. ingat nanti kalau cukup sebulan yaya tak update jugak, akak nak tanya bloggers dlm yaya's bloglist tu kot2 dia org tau apa2.. anyway, keep on writing.. ermmm muka akmal dah berbeza sikit dari adam.. betul tak?

ieda a.k.a mama erfan said...

i miss u too yaya.. keep updating!! hehe

yaya said...

yaya to all commentor:
thanks ladies... i'll try my best to update :)