Wednesday, June 16, 2010

happy sigh :)

Okey right now dalam kereta tengah update blog, serius semalam aku tak sempat nak update blog. Pkl 9.30 malam aku dah tumbang di katil bersama akmal. Sekarang tengah happy mood, semalam 16 billboard untuk client aku dah naik and pagi ni client aku call ckp die suka giler plus design cantik, gosh aku happy. berbaloi la aku gi tgk org skylift tu install pkl 1 pagi ari isnin ari tu, client happy tros ajak jumpa ptg ni. Sekarang aku on d way nak jumpa client aku lagi sorang. Aku happy sebab aku tgh kira2 sesuatu and I love my job. I feel happy bila client suka giler dgn job aku. Esk aku kene belah badan sebab ade meeting di 3 tempat yg berbeza.I love my job bebeh! Adeh leceh la update blog through hp neh, terkedek-kedek menaip. Babai u all :)

2 comments:

isabelle said...

hehehe. henpon tu keypad besar kang huduh la, yaya.

salzahari said...

goods to hear that...good for you!