Monday, June 28, 2010

Birthday party marathon 2010 - triplets birthday party

Phewww...nak cerita birthday party marathon 2010. Bulan june every week kami attend bithday party and wedding. So petang nanti pun ade birthday party entry, petang nanti kita tengok birthday party sape pulak. Now birthday party munirah triplets. kami sampai je rumah munirah terus join birthday song.



Akmal pula seperti biasa layan tidur no matter what happen even bergegar tanah sekali pun. Walaupun auntie jua, lana or fatin dukong akmal tak fedulik! layan tidorrrr beshhh katanya. Wahhhhh... lana, HQ sudah pegang2 tangan akmal suka baby nampaknya HQ ni or did u give hint to ur mommy HQ?







Well as usual party munirah meriah seperti tahun lepas juga... I think kalah "megakids" kot. Not even kids enjoy their happy time but parents too.





Harith buka car wash





Ayo this game really make my son enjoy!






Weiii... aku dah masuk 2 ni, korang bile?




Si kodam, awek nak berkenalan depan mata pun buat tak tau...





my son really enjoy with this game and i cannot describe it with word. Tengok gambar sajalah...



Splash!




Gedebush!
Happy!



Still happy





He even can't wait his turn....




Ahahhaha.. syauqi tukang lambung budak on that day.





Ini round yang keberapa adam main pun i tak tau...



Hadoiii... anak haku....
Walaupun kene lambung dek syauqi banyak kali, adam rileks jek dan syauqi langsung tak pancit, terror la you syauqi, kalau i sudah terduduk. Tapi i tau u penat punya... adam kata nanti die belanja coklat. Let see Syauqi face yang sangat bersemangat waja, hebat husband u munirah!

*
*
*
*
*
*


*
*
*
*
*
*


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Naaaa... Bravo!



Disebabkan i sudah punya anak DUA maka i tukang pegang baby, my maid tengokkan adam and hubby shoot gambar. Tapi i bukan duduk-duduk saje....




Yeah, sambil gelak-gelak tengok orang, gua makan jek la kejenye sampai kepala akmal senget pun tak sedar, layan makan biskut sedap wooo...




Wah makan lagi tu... kepala anak dah senget pun tak sedar lagi tu. Tapi lepas bersalinkan akmal ni i memang kuat makan. Yes, no diet!




Ermmm, yummeh! B u ni memang papparazi betul la!





Auntie munirah tanya adam enjoy tak? Meh i tolong jawabkan, ye anak i terlebih enjoy dan sekarang i pening kepala cos die keep asking mainan tu, huarrghhh....




Adam at photo booth




Ton..ton..ton...






Rajin betul munirah buat photo booth ni, anyway thanks munirah and we really enjoy!



7 comments:

p!nkerton said...

gambar akmal tengah senget tu comel sgt pliss! hihi

mOmmy of Triplets plus One said...

wah laki u mmg amiq gmbr cam paparaZi..hihi
yeahh ade gak gmbar kt photobooth, i letak tempat x strategic, ramai x notice photobooth tu :(

jom bile lagi nk playdate?

pstt nk save gmbr Adam kt phootobooth bleh?

Farah said...

adam memang enjoy..nampaknye ko kena beli jugak bende alah splash2 tu satu yaya hahahaha

yaya said...

pinkerton:
hahahha... mama akmal makan sampai kepala anak senget... buruk lantak betul i...

munirah:
oh adam memang nak play date lagi, mana mau cari itu mainan splah munirah. oh silalah amik gambar adam kat photobooth tu

farah:
tu lah weiii... mana aku nak cari neh...

Zuhaini said...

wah.. meriahnya! saya tak dapat pi aritu sebab ada hal family yg kami kena attend..

wah.. adam, happynyer! :)

pHatMuMMy said...

hi,

i'm the mummy of awek yang nk berkenalan ngn kodam tu... :)

by any chance, do u have anymore photos yang ada gambar "awek" tu, i forgot to bring my camera that day :(

if u do have them, can u please email it to me. thanks.

Farah . 5577 said...

bestnye..! nice pics..
sonoknye adam.! nadhrah penat kot, dia main kat dlm jer..
i pun kepenatan hr tu, xsnap2 gmbr pun..