Tuesday, June 29, 2010

Birthday party marathon 2010- damia burthday party


Alright kali ni yayafamily ber "party" di rumah fizamior pula. Birthday damia meriah dengan tema "sesame street". Birthday damia sangat warna warni.



Rumah fiza ni di sementa, klang tapi kami sesat sampai ke meru okeh. Tapi we all tetap tabah mencari rumah fiza ni. Kek jelly kat atas tu walau pun kami sampai dah nak habis sempat la jugak i merasa, sedapppp...




Comelkan kek damia ni, ini pun dah nak habis masa kami sampai tapi i dapat rase and snap picture jugak.



Deco cute! back drop pun caktikkan, ngeh...ngeh..ngeh...





Walaupun i sampai lambat, sempat bergambar gila-gila dengan fiza, isabelle dan mel






isabelle, baju you cantik!



Mama nak bergambar dengan adam





Bergambar dengan akmal comel juge...




Birthday girl sangat cute!





Happy birthday damia!






4 comments:

Mrs.R @ Emi said...

slimnyer isabelle tu :)

Drama Mama said...

bestnya party damia. sangat happening. deco sangat grand. how's life with 2 kids yaya? :-D

mamayiyen said...

yaya,bestnye..
siapa party planner di ni?
kakak i nak buat bday party anak dia bulan dpn.any suggestion?
thanks ye..

isabelle said...

wahaha..aku cukup x tahan masa gelak sakan utk aksi2 terlampau tu.
btw,
mrs.R @ emi, err..slim ker? dah 2bulan lebih tu :P