Tuesday, June 29, 2010

BF Blouse




Yesterday i went to maternity wearhouz at tropicana hospital. I cari baju breast feeding cos baju BF mase adam dulu tak banyak sangat. I suka sangat baju-baju kat maternity warehouz ni dari material hinggalah kualiti dan paling best fashionable!Jom preview baju yang i beli....



I suka baju ni cos kain dia lembut and elemen kat tangan die pun menarik hati dan paling penting senang nak susukan baby i si akmal.



Nampak tu ade poket untuk susukan baby, mudahkan...




Okey ni baju no dua i beli, baju ni pun best and easy for breast feeding mother





I suka side tepi die ade poket dan kedut-kedut






Ni i demo macam mana i breast feed anak i pakai baju maternity warehouz








8 comments:

Am said...

wah, sangat stylish la baju2 ni...xde la boring jek baju2 BF mommies nih...lg pun bukan semua bb suka bila kita pakai nursing cover tuh...

yaya, mahal x baju BF nih? yg ade kat fb diorg tu mcm mahal2 jek semuanya hhuhu

Farah said...

ecehh..macam model plak gamba last tu

Zuhaini said...

oh, sangat cantik ya baju-bajunya. looks comfy too! mahal tak selai...?

Anasfadilah said...

macam model la gambar last..cantik!! :)

Jiji said...

tak tertutup ke idong baby eh yaya? unless boleh klip ke belakang/atas...

Mommy Lyna said...

Yaya if nak baju kurung tgk our collection http://kurungmenyusu.blogspot.com

yaya said...

am:
ermmmm harga die boleh tahan la but as for me cos i satisfied with the material, fashion and quality so sesuaila 1 baju harga rm189. I sarankan beli masa ade promo and diskaun :)

farah:
ngeh...ngeh..ngeh..

zuhaini:
yup memang sangat comfy, harga seperti comment 1st i...

anasfadila:
hehhehehe... TQ..TQ..TQ

jiji:
oh jiji, tak tertutup pun plus baju tu selak ke bahagian atas...

mommy lyna:
oh baru jek visit, but i wanna more option corak kain...

Farah . 5577 said...

nampak sgt senang... nk cube gak laa ms 3rd nnti.. hee, nak naikkan semangat utk BF lagi lama.. :D

aah yaya, mcm model u!! :)