Friday, May 21, 2010

Wedding time!


Habis je pantang beberapa hari jek lagi ni i terus kene attend wedding weekend akan datang. Bulan 5,6,7 sudah penuh undangan majlis perkahwinan. Setakat ini ade 3 wedding di hotel, 2 di dewan dan 2 dirumah. Ok nampaknya kene hantar baju cepat ke tailor untuk buat 2 dress dan lagi 2 untuk baju raya, wahahahha kecowww si yaya neh...


I suka attend wedding cos ermmm best bagi i, love to c bride and groom, the preparation, dais, cutie flower girls, and of course FOOD ahahahha...

B, bleh tak every five years kita bersanding buat reception lagi. Pengsan hubby kalau baca neh!


Lalallalala... teringat wedding i dulu....



Baju ni pakai sekali je masa wedding, bukan sebab tak muat tapi bila time nak pakai jek aku dibuntingkan oleh suami



Hand flower, i love it!


Boleh terlupa nak amik kad atas meja tu letak dalam album, bila tanya hotel manager next week tu, hhhmmm harapan la nak dapatkan... dah selamat staff diorang kemas segalanya



b, jom kita bersanding lagi :)




Kali terakhir tangan i berinai, lepas tu takde buat lagi until now...




4 tahun yang lalu




My family





Beriya-iya manager hotel suruh orang letak roses patel kat dalam bilik hotel pengantin sampai dalam bath tub bagai, malam tu kitaorang dua orang naik atas terus tido kepenatan, penat weh jadi pengantin tapi syiok!



6 comments:

Queen said...

syiok kan....kalau yaya nak buat sekali lagi ape salahnya,....amik pakej yang murah2.....

quiny bridal tgh usahakan buat pakej garden wedding di orse club dengan harga rendah..nanti kalau pakej tu berjaya dilaksanakan akan diberitahu pada yay...mana tahu impian jadi kenyataan =)

isabelle said...

hehe. i pun ada gak gatal nak bersanding lagi. dgn anak2 sekali kan? mesti best...

weh yaya..kalo xsmpt tempah baju kat tailor, pakai la baju kawen u tu p kenduri. mesti stel the limelight punye..kehkehkeh

zeta said...

Hehh Yaya..bkn ko sorg je ada feel camtu..aku igt aku sorg je camtu..asal tgk wedding org pakai baju camtu cantik..buat cake ni cantik..pelamin ni cantik..gift tu bagus..haaaaa..semua la aku nk buat gak sekali lg..ekeke :p
Seyes..mmg rasa nk buat majlis kenduri tu byk2 kali..smpi xlarat kot..hehe..

salzahari said...

i pun suka attend wedding! dari kecik lg..

1) suka makan nasi kenduri dan dpt bunga telur (skrg dah jrg org bagi telur).
2) suka tgk pengantin lahh..


mmg tingin sgt nak repeat that moments...6 tnn dulu,duit pun x cukup byk so byk benda yg miss dan skrg dgn mcm2 offer,mmg rasa mcm nak buat lg sekali! hahhaa...tunggu anni.ke 10 ke??!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wauweee grand nya ur wedding ... semua cantik ;-)

yaya said...

queen:
wahahahha... kene convince hubby i neh...

isabelle:
akan guna idea mu itu isabelle :)

zeta:
kita punya feeling yg sama... jom bersanding ramai2 ;)

salzahari:
yup true, sekarang dah mcm2...


diana:
hehehe tu pun byk yg miss...