Friday, May 14, 2010

Happy mood :)

Saya sedang layan happy mood saya. Alhamdulillah, saya tengah stock up susu untuk Akmal. Semalam pump susu dapat 10 auns, weee sukanya. Saya start pump susu selepas 2 minggu Akmal lahir dan sekarang peti ais hampir penuh. Sudah rase bosan duduk di rumah, layan TV, layan internet, layan anak-anak.... layanan istimewa untuk suami tiada, sila berpuasa wahai suami, wink!

7 comments:

Farah said...

uishh banyak tu susu! selamat berpantang dan mengepam yer..takpe en suami pasti boleh sabar hahaha

irvanqiesy said...

sila sabar ye papa adam...hehehe

FAM said...

wowee..byknye susu. syok!!

~ yus ~ said...

salam ziarah..oo tgh berpantang yer? Dalam pantang pun pam susu ker? Ni mesti susu banyak kan...saya dulu dah masuk kerja baru start pam..apa pun tahniah! Salam kenal dari saya..:)

yaya said...

farah:
alhamdulillah rezeki akmal...

irvanqiesy:
baba kene sabar... hehhehe...

FAM:
alhamdulillah...

yus:
thanks for drop by, kalau tak pam mau sakit.... kenelah pam... nanti i jump to ur blog..

isabelle said...

selamat membuat stok, yaya. esok2 dah start bz keje balik...silap haribulan dpt sikit je...

p/s: salam kat adam hensem ye.

yaya said...

isabelle:
huh betul tu... nanti dah busy tak menyempat nak pump... :)