Thursday, May 13, 2010

Akmal 1 month



Alhamdulillah Akamal sudah sebulan semalam, berat 4.5 kg ermmm... macam banyak jugak naik sebab akmal lahir 2.7 kg sahaja. Yang penting akmal sihat...
Abang Adam batuk dan selsema plus asyik nak mengada-ngada dengan saya dan salah satu punca blog saya tak update, adoi baru saya rase kalau jadi surirumah tak cukup tangan juga nak melayan anak-anak. Dengan maid saya langsung adam tak nak bila saya ade di rumah.

Oh semalam saya tengok gambar adam masa baby dulu, heheheh samalah adam and akmal, jom tengok gambar kat bawah ni i ade letak sikit, nanti i upload lagi...


Akmal 1 month


Adam 1 month



Akmal check-up 1 month




Adam check up 1 month
Sama tak mereka adik beradik? tapi ade yang tak sama jugak, cuba u all perhatikan... siapa pandai cepat beritahu saya ape yang lain....
:)




P/S: mama die masih sama ke? wink!

13 comments:

MeL MikaiL said...

ermm ape ye? sama je i tgk. akmal lagi debodd! hehe..

Farah_W said...

akmal chubby sket kot yaya....tapi mmg sama muka 2 beradik,mama dia maintain :)

fiza said...

Sama jer yaya, cuma dlm gambo tu yg beza, akmal berbedung, adam tak berbedung (^_^)

Am said...

yg xsama...masa adam dulu xpakai dslr, masa akmal dah ade dslr :p

abg kodam bukak mate..adiknye tutup

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

muka ada iras .. yg pasti rambut dorg sama lebat + kerusi tmpt checkup dua2 nieh sama .. sure tmpt sama nieh ;-) .. mama dia maintainnnnnnnnnnnnnn ;-)

mardhiah ismail (: said...

hehe , due due comel la !

Haslina said...

adam senyum.. akmal masam... hahahaha.. muka sama la.. nanti bila besar mesti org kata kembar...

pet said...

nama je yang x sama yaya...aahhahahaha

yaya said...

mel:
wahahaha... akmal debodd :)

farah:
mak takut kalo mak tak maintain... wahhahaha...

fiza:
tettt... wrong answer...

am;
tang camera tu u memang betul... wehuuu but dat not the answer...


diana:
teliti betul mata u until can spot the chair hehehhe wrong answer...

mardhiah:
thank u auntie (akmal and adam)

haslina:
maybe kot nanti ade yg kata kembar...

pet:
wahahahaha. harus la lain....

zeta said...

sama je tgk..
ke sbb Akmal tembam sket dr Adam..+ Akmal dagu 2 lapis Adam x??
Rambut sama lebat..tp rmbut Akmal wavy sket berbanding Adam..

Mama dia tgk sama je.. :p

fizamior said...

i tau apa yang tak sama...
time akmal ada abg adam sibok dok berlari sana sini... time adam, just adam and mama...
:D
betul kan yaya? sila bg aku hadiah sekarang...hehehehehe.....

Queenin Murni said...

akmal adalah ikt kaler mak, adam ikut babah sikit. :p
Kan kan? Akmal putih n sepet sikit rasanya.

isabelle said...

masa abg adam dulu gmbr gelap jer, sebab baba dia guna kamera biasa.
masa akmal baba dah guna dslr mahal. hehehe. xpe, adam..nanti suruh baba tlg photoshop.hehehe